ПП ни лепнаха етикет статукво и се гнусят от него,

...
ПП ни лепнаха етикет статукво и се гнусят от него,
Коментари Харесай

Скандалът се разгаря! Нинова: Реакцията на ПП и ДБ буди съмн...

Политическа партия ни лепнаха етикет " статукво " и се гнусят от него, само че не се гнусят да гласоподават със статуквото ГЕРБ и Движение за права и свободи за експорт на оръжие за Украйна, съобщи водачът на Българска социалистическа партия
 

Тон на нервен диалог дадоха Демократична България и Политическа партия с декларацията от сутринта. Партиите, които си залепиха етикети " проевропейски " и " демократични ", оспорват европейската народна власт, тъй като на никое място в Европа не се гласоподава с машини. Политическа партия ни лепнаха етикет " статукво " и се гнусят от него, само че не се гнусят да гласоподават със статуковото ГЕРБ и Движение за права и свободи експорт на оръжие за Украйна. Реакцията им буди подозрения за операция на машинния избор.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в Народно събрание.

Българска социалистическа партия е шокирана от думите на Христо Иванов, че решението за закупуване на самолетите е " частно ". " А въпросът за Изборния кодекс бил общосветовен. На поръчката за отвод от диалози на Политическа партия с Българска социалистическа партия Нинова отговори по този начин. " Тяхна воля, ние не насилваме никого. Но да се знае занапред кой ще провали опцията за постоянен кабинет, работещ парламент, спокойна зима, обществени заплащания и гаранция за стопанската система - Политическа партия и Демократична България. Те блокират опцията за смяна на модела, против който се борят ", акцентира тя.

По думите ѝ има лепене на етикети, плашене с митинги и контрапротести. " Призоваваме всички да се успокоим и да вземаме рационални решения с рационални причини. Щеше да е доста хубаво, в случай че с подобен жар спорехме за детските надбавки, само че не става... В обществената комисия отпадна от дневния ред гледането на Закона за фамилни помощи на деца. Великите 16 обществени оферти на Политическа партия се самоопроверга по този метод ", уточни Нинова.

Според нея днешната вест е предлагането на Българска социалистическа партия Народното събрание да излезе с единна позиция за приемането на България в Шенген. " Днес декларация по тази тематика бе призната без гласовете на Демократична България и Политическа партия ", означи водачът на Българска социалистическа партия. Нинова разкри, че Българска социалистическа партия не е внасяла оферти за унищожаване на регион " Чужбина " или Обществения съвет към ЦИК и посочи, че те са на ГЕРБ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР