ПП МИР и Гражданско обединение Бургазлии регистрираха в ОИК -

...
ПП МИР и Гражданско обединение Бургазлии регистрираха в ОИК -
Коментари Харесай

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии регистрираха листата си за общински съветници за местния вот

ПП МИР и Гражданско обединяване „ Бургазлии " записаха в ОИК - Бургас общата си листа с претенденти за общински съветници и за кметове на обитаеми места, които ще вземат участие в идните локални избори на 29 октомври.

Водач е ръководителят на Гражданско обединяване „ Бургазлии " Иван Ненков, а в челната десетка са още доктор Димитър Шангов, Валери Лазаров, Елена Параскова, Венцислав Вичев, проф. доктор инж. Радостин Долчинков, инж. Иван Иванов, Герасим Варимезов, доктор Милена Орешкова и Филип Демирев.

Кандидатите за общински съветници са членове на Гражданско обединяване „ Бургазлии " и не членуват в политически партии. Листата е формирана от разпознаваеми в града персони.

„ Какъвто и да е резултатът на 29.10.2023 година, Гражданско обединяване „ Бургазлии " ще продължи своята визия и ще се развива за възстановяване изискванията на живот в Бургас. Приемаме това като ангажимент в интерес на обществото и считам, че всички ние го изискуем на града си. Нека бъде изрично ясно, че тази гражданска сила ще бъде съхранена и след 29.10 и ще бъде ориентирана изрично в интерес на нашияград! ", разяснява Иван Ненков.

„ Изказваме признателност на Политическа партия МИР и нейния ръководител Симеон Славчев, по тази причина че абсолютно предоставиха своята регистрация на Гражданско обединяване „ Бургазлии ", добави още Ненков.

Политическа партия МИР и Гражданско обединяване „ Бургазлии " записаха и двама претенденти за кметове: Проф. доктор инж. Радостин Долчинков в Бургас и Мая Петкова в село „ Маринка ".

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР