„ПП и ИТН не дадоха отговор на най-важния въпрос –

...
„ПП и ИТН не дадоха отговор на най-важния въпрос –
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: ПП и ИТН не дадоха отговор на най-важния въпрос – кои са мафията

„ Политическа партия и Има Такъв Народ не дадоха отговор на най-важния въпрос – кои са мафията. Ако не отговорят, ще бъдем фенове на един вулгарен сериал. Ще отидем на избори, в които политиците ще се упрекват във връзки с мафията”. Това разяснява пред " Нова телевизия " политологът Димитър Аврамов.

„ Има Такъв Народ нямат опрощение, че скапаха ръководеща коалиция, не поради правила, а поради пари, нещо, което беше прието от водача им господин Слави Трифонов”, сподели Аврамов.

„ За една година Има Такъв Народ бяха унищожителен политически индивид, който не може да изясни държанието си с политически аргументи”, разяснява политологът.

Но каквото и да имаш насреща като Има Такъв Народ, не може да откриваш, че то е представител на мафията от през днешния ден за утре- Това, което вършат водачите на Политическа партия, да стартират да упрекван Има Такъв Народ за връзка с мафията е извънредно несъответстващо политическо държание, което слага въпросите от кой момент са тези връзки, знаели ли са се и за какво са правени взаимни отстъпки, разяснява още политологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР