ПП-ДБ ще обжалват пред съда решението на Централната избирателна комисия,

...
ПП-ДБ ще обжалват пред съда решението на Централната избирателна комисия,
Коментари Харесай

ПП-ДБ ще обжалват решението на ЦИК за отмяна на машинното гласуване

ПП-ДБ ще апелират пред съда решението на Централната изборна комисия, с която беше анулирано машинното гласоподаване на локалните избори.

Кирил Петков се обърна с апел към членовете на ЦИК да трансформират сами решението си, в случай че са били подложени на политически напън да забранят гласуването с машини в последния ден на акцията.

" Решението на ЦИК, с което беше анулиран машинният избор, е посягане против провеждането на почтени и демократични избори. То пристигна извънредно ненадейно и е незаконосъобразно. След него Министерството на електронното ръководство постанови, че. Решението на ЦИК има единствено един претекст - че машините не подхождат, тъй като няма решение на МЕУ, само че ЦИК не са изчакали министерството да се произнесе ", сподели Васил Пандов на ексклузивен брифинг на обединението.

" Не може цялата страна и изборният развой да станат жертва на една шпицкоманда ", сподели Кирил Петков пред публицистите.

Петков разгласи, че " ДАНС е инструмент на дълбоката страна " и че 30 години страната не може да излезе от цикъла, в който я вкарва задкулисието.

Той направи съпоставяне сред българските избори и тези в Полша, като прикани всички хора да излязат да гласоподават на 29 октомври.

" Над 70% от поляците излязоха и споделиха " Стига толкоз ". Време е да създадем същото и всевъзможни злоупотреби с изборния развой да бъдат оскъдни. Излезте да гласувате ", прикани той.

Очаквайте подробности
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР