ПП-ДБ могат да си говорят само с ГЕРБ-СДС Готови сме

...
ПП-ДБ могат да си говорят само с ГЕРБ-СДС Готови сме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-лесно е да кажеш „Не“, затова продължаваме търпеливо

ПП-ДБ могат да си приказват единствено с ГЕРБ-СДС
„ Готови сме за лидерската среща през днешния ден. Имаше доста по-сериозн работа да изберем ръководител на Народно събрание и мисля, че с огромно болшинство беше определен “, съобщи в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Нека да използваме тези дни, лишени от възприятието за великолепие всички, виждайки какво се случи през днешния ден в Народното събрание. Виждате каква към момента ненавист има изключително сред другите партии. Това, което видях е, че партията на Промяната и „ Да, България “ могат да си приказват единствено с нас. При едно такова огромно болшинство имаме дни наред да продължим да работим по правосъдна промяна, правораздаване, финанси, по това, което Нинова е внесла като законопроект - да спасим земеделието. Има неща по ПВУ, които да свършим. Най-лесно е да кажеш „ Не “, по тази причина продължаваме търпеливо “, сподели още Борисов.

Сформирахме комисии, които тези дни да се заемат с най-неотложните законопроекти, увери той и добави, че всичко ще става „ малко по малко “.

Борисов повтори, че ГЕРБ ще продкрепи механизъм за надзор на основния прокурор. Той акцентира, че към този момент знае защо може да разчита на всяка парламентарно показана партия и посочи, че е окуражен.

По думите на някогашния министър председател би трябвало да се изчерпат всички варианти сред първите две партии в Народно събрание. „ Винаги в света това носи най-голямо успокоение, сигурност и значително дължина на съществуването на едно държавно управление ”, добави Борисов.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР