ПП-ДБ имат идеална коалиция с БСП и ИТН, като се

...
ПП-ДБ имат идеална коалиция с БСП и ИТН, като се
Коментари Харесай

Борисов: Повече в сглобки не участваме

ПП-ДБ имат идеална коалиция с Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, като се добави и Възраждане си става една сериозна коалиция. Длъжни сме, с цел да има постоянна България, да дадем постоянен резултат, с цел да не може те още веднъж тази коалиция да безчинстват. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Например във Варна Политическа партия и Възраждане си избраха кмет. Да се надяваме, че с тази коалиция и Движение за права и свободи няма да отиде, тъй като ще останем напълно сами. Като всеки ден приказват за Пеевски, в действителност цялата тъга е да си привлекат и Движение за права и свободи, както си беше, бяха си дружно.

Повече в сглобки, в такива неща не участваме, безапелационен е Борисов.

С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един тим с Кирил Петков. Бащата на сглобката беше починалият Алексей Петров, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Асен Василев излезе и сподели, че Габриел е лицето на мафията. После Денков споделя, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме държавно управление, бяхме единствено аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но в този момент опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ, сподели Борисов.

Той заяви, че през днешния ден е избран избирателен слоган. " Слоганът за европейската ни национална партия е: " Сигурна Европа. Дължите ми 200 хиляди $ за лобизма и за рекламата ", пошегува се Борисов.

Той разяснява инфраструктурата, като сподели, че всички знаят, че ГЕРБ могат да строят, „ всички знаят какво сме създали за инфраструктурата “.

" Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за " Овча купел ". След ремонтираното незабавно влизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора в този момент не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен към София и опция да се върви в възможната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат “, сподели Борисов.

" Вярно - непочтено, правилно - с флашки, само че имаха повече гласове. Половин година мина - няма смяна ", съгласно Борисов. Успяха да излъжат голяма част от хората, само че резултатите са забележими, добави той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР