Позорно бягство на Рашков от парламента. Избяга от репортерите, за

...
Позорно бягство на Рашков от парламента. Избяга от репортерите, за
Коментари Харесай

Позорно бягство на Рашков от парламента, скри се от въпроси за ареста на Борисов

Позорно бягство на Рашков от Народното събрание. Избяга от репортерите, с цел да не го питат за ареста на Борисов, конвоираха го няколко депутати, наричащи себе си смяна. Може ли министерството ти да арестува водача на опозицията и някогашен министър председател и ти да се криеш, питаха се кореспонденти.

Скандално държание и от страна на ПГ на „Продължаме промяната“, която направи жива верига към министъра. Целта беше Рашков да бъде изведен от постройката на Народното събрание по най-бързия метод, с цел да не отговори на неуместните въпроси на публицистите по отношение на арестите на някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния министър на финансите Владислав Горанов и някогашния шеф на пресцентъра на Министерски съвет Севдалина Арнаудова.

Депутати от Политическа партия даже избутаха най-безцеремонно публицисти, които се опитваха да си свършат работата. Освен това беше отворена още една врата на централния вход на Народното събрание, с цел да излезе гладко силовият министър.

След петъчния парламентарен надзор, излизайки от пленарната зала Рашков съобщи, че няма да дава изказвания и влезе в стаята на ПГ на „Продължаваме промяната“. Журналистите останаха да го чакат с вяра да каже нещо по тематиката. След към 10-15 минути първо излязоха депутатите от Политическа партия, последвани от Рашков, които явно бяха инструктирани да създадат кордон към него и да го изведат от Народното събрание по този метод. Въпреки напъните на публицистите вътрешният министър не пожела да каже нищо по отношение на арестите. Единствените му думи бяха, че бърза за работа.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР