Познаваме се с Калин Митрев и се доверявам на финансовия

...
Познаваме се с Калин Митрев и се доверявам на финансовия
Коментари Харесай

Соломон Паси за азербайджанските пари: Доверявам се на финансовия министър Владислав Горанов

Познаваме се с Калин Митрев и се поверявам на финансовия министър Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила, който уточни, че няма данни за закононарушение, сподели Соломон паси по БТВ.

Външният министър в държавното управление на Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар... към профила разяснява изявленията, че брачният партньор на Ирина Бокова е взимал пари от президента на Азербайджан – Илхам Алиев. "Аз не съм криминалист, страната има всички структури – финансово разузнаване, ДАНС и други. Нека тези институции си свършат работата. В това, че Азербайджан си лъска имиджа няма нещо неприятно ", сподели още Паси. Той напомни по какъв начин първата дама на някогашната руска република - Мехрибан Алиева бе в България преди няколко години и даде пари за просвета. "Неприятно ми е, че България отново е забъркана в скандал. Надявам се, че краят на историята ще бъде благополучен ", уточни още гостът в студиото.

Паси се спря и върху напрежението на Корейския полуостров. Той сподели, че Корейската народнодемократична република (КНДР) ще направи още един нуклеарен опит.

За най-големия си наследник – Исак, събеседникът на БТВ сподели, че той е член на Българска социалистическа партия. "При нас е традиция наследник да не следва партията на татко си ", разяснява още някогашният външен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР