Познаваме Лара Златарева като усмихнатата кака Лара от предаването Милион

...
Познаваме Лара Златарева като усмихнатата кака Лара от предаването Милион
Коментари Харесай

Кака Лара призна, че се бори с рак на гърдата

Познаваме Лара Златарева като усмихнатата кака Лара от предаването „ Милион и едно стремежи “.

Години наред чаровната водеща даряваше децата с наслада и усмивки от екрана, а сега наподобява тя самата има потребност от мощ, поддръжка и вяра.

„ Съвсем скоро чух диагноза, която в никакъв случай не съм мислела, че ще се случи да я чуя аз... “, споделя през сълзи Лара в фрагмент от идното ѝ присъединяване в предаването „ Търси се “.

Във видеото тя самоуверено посочва и страшната болест: „ Става въпрос за рак на гърдата. Аз към момента нямам доверие. “

„ Битката занапред следва, само че одобрявам обстановката като нещо, през което ще мина и ще продължа напред “, ще показа още тя в предаването.

След като мрежата избухна с тъжните вести за здравето на Лара, самата тя показа усмихнато селфи в обществените мрежи, към което написа: „ Когато си срещнал НАЙ-ДОБРИТЕ, няма ужасно! “

В поста си тя благодари на своите лекари и приканва последователките си да си запишат час за обзор „ още през днешния ден “.



В момента Лара има човек до себе си и това е операторът Веселин Сивков, а при започване на годината тя стана баба за пръв път.

Пожелаваме на слънчевата Лара доста храброст и мощ в борбата с рака!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР