Познаваме го от малкия и големия екран, както в български,

...
Познаваме го от малкия и големия екран, както в български,
Коментари Харесай

Башар Рахал: Вярвам, че всички актьори сме много несигурни

Познаваме го от дребния и огромния екран, както в български, по този начин и в задгранични продукции. Той e роден в Дубай, живял е в Съединени американски щати и е измежду най-успешните български артисти в чужбина, само че все пак счита България за собствен дом. 

Рубриката " Тук и в този момент "  в предаването " Събуди се "  ни среща с Башар Рахал. Актьорът заведе Деси Банова-Плевнелиева в емблематичното " Ню Бояна Филм Студиос ", където описа искрено за неволите и приключенията, свързани с специалността му, за любовта и чудесата в живота му.

Рашал споделя, че в работата на артиста прелестното нещо е, че в никакъв случай не е едно и също и постоянно зад ъгъла дебнe изненада. Тази изненада обаче постоянно е някое предизвикателство. Актьорската специалност може да наподобява доста по-привлекателна от работата от 9 до 5 в офиса, само че въпреки това актьорите никога не знаят по кое време ще е идващият кастинг и дали няма да се окажат безработни сума ти време преди да получат идната си роля.

" Редовно се снима, постоянно снимаме. Когато е доста студено, сме доста разсъблечени и когато е доста горещина, сме с кожух. Винаги по този начин се случва. По закона на Мърфи ", споделя той.

Башар Рахал признава, че не схваща понятието кариера на артист в България и изяснява за какво: " Какво значи кариера на артист? Общо, ние работим тази специалност, борим се, вървим на кастинги, сътворяваме си сами работа от време на време, когато няма. Иначе трепетите... да, не мисля, че много съществено съм подхождал към тази специалност през цялото време. "
                             

Казва, че актьорството му дава чувството, че е вярна посока, когато има работа. 

" Когато нямаш, имаш подозрения. Аз считам, че всички артисти сме доста несигурни. Не имам вяра, че някой артист е мега сигурен в себе си. И това би било неправилно. Защото започваш да губиш чувства. Как да кажа, тази чувствителност, която ти би трябвало, с цел да подхождаш към всяка роля. Дава ми чувството, че могат да бъда различни хора в различен стадий от живота си. На този терен мога да бъда арабски терорист, в случай че желая, след това мога да бъда баща, родственик. Всичко, всичко мога да бъда. И това е доста хубаво. Шизофрена специалност! "
                             

Споделя също, че в никакъв случай не му е минавало през главата да се откаже от тази специалност. 

" Защото аз не съм депресивен вид. Аз съм като цяло положителен. Въпреки, че постоянно играя някаква гадина. И дори виждам, че хората ги е боязън от мен, като не ме познават. [...] Защото като играеш цял живот неприятния, в един миг хората вземат решение, че ти си неприятен ", споделя Рахал.

Научете от видеото още за първата роля на Башар Рахал, за връзката с двете му дъщери и това какво си пожелава за идния си празник.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР