Познавам Паскал - лице, което не е от оперативно интересните

...
Познавам Паскал - лице, което не е от оперативно интересните
Коментари Харесай

Зам.-директорът на СДВР се припозна в Миро Тигъра, твърди, че не познава Паскал

" Познавам Паскал - лице, което не е от оперативно забавните и рожденото име му е такова. Оперативно забавно лице с прякор Паскал и рождено име Никола и още прякори " Вуйчото`` и други - не ми е известно. Изключвам каквато и да е опция с това лице с прякор Паскал да сме били едновременно на едно и също място или пък да сме общували по какъвто и да е метод - през хора, комуникатори - на каквато и да е тематика ", разяснява старши комисар Мирослав Данаилов, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи, представен от.

Относно употребения от Демерджиев прякор " Миро Тигъра ", зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи съобщи:  " Мога да го приема, че става въпрос за мен. Даже съм уверен. "

Старши комисар Мирослав Данаилов съобщи, че няма да търси правата си по правосъден ред.

След думите на Демерджиев в " Денят стартира ", че новият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев е специалист по трафик на незаконни мигранти и наркоразпространение, от Министерство на вътрешните работи изпратиха позиция, която гласи: " Думите на господин Демерджиев по адрес на основен комисар Димитър Кангалджиев са лъжи, освен това - неистини, изречени в народен ефир. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР