Познати на Карен Хачатрян твърдят, че той въобще няма толкова

...
Познати на Карен Хачатрян твърдят, че той въобще няма толкова
Коментари Харесай

Богатото гадже на Златка - от-до с маркови ментета

Познати на Карен Хачатрян настояват, че той изобщо няма толкоз пари, колкото парадира, и е просто въздух под налягане. Арменецът имал някой лев, само че единствено когато успее да завърти спекулация, другояче финансовото му състояние било по-ниско от междинната класа у нас, написа „ Уикенд ”.

Реклама
„ Новият на Златка е много разкъсан. Кара кола на лизинг и целият е облечен в ментета, както и тя. Делят си разноските, когато вървят по почивки. Всичко е фалш и неистина за пред света и сякаш да нервира Благо. Много я е гняв, че той я заряза и откача от завист. Никой не я желае към този момент, тъй като остаря. Много бройки навъртя и мъчно може да я вземе някой за жена ” – разясняват познати на смуглата двойка, която обожава да се припича на слънце и в солариума.

Реклама
В момента влюбените гълъбчета са на отмора на родното море, където най-вероятно отмарят без пари, против реклама. Преди това двамата бяха на Санторини, където не спираха да парадират с сякаш първокласния си метод на живот, маркови одежди и африкански загар. В реалност са спали в апартамент чартърен за 80 евро на нощ.

Мис Плеймейт 2007 даже се изясни в обич на арменеца, който я накичи със злато като циганска баронеса. Източниците ни подшушнаха, че гривните „ Картие ”, с които се хвали русата изкусителка, са подправени и костват много на ниска цена. Научихме, че Хачатрян е бивше гадже на друга плеймейтка – Моника Валериева. Дупничанката даже била кръстила котката си на името на някогашния си. Красивият бенгалски котарак се споделя Карел. Оказва се, че Моника и Златка са баджаначки най-малко за трима мъже – Карен, Валери Божинов и Благой Георгиев – Джизъса, с които левенти и двете изкусителки са имали къси интимни афери.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР