Позиция на Славчо Атанасов: По повод думите на кмета г-н Здравко

...
Позиция на Славчо Атанасов:
По повод думите на кмета г-н Здравко
Коментари Харесай

Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа

Позиция на Славчо Атанасов:

" По мотив думите на кмета господин Здравко Димитров, че " копието не вършело работа “, желая да му напомня, че прекомерно наведената поза в политиката също не прави работа. Никой не почита превития гръбнак. Затова положителната политика изисква темперамент и геройство, господин Димитров. За да може кметът да отбрани ползите на своите съграждани. Когато бяхте кмет на регион " Западен “, с който мандат извънредно се гордеете, Вие добре знаете какъв е административния ред. Без съдействието на огромния кмет нищо не може да се направи. Аз честно съм работил с Вас и каквото сте поискали за региона, съм го направил в полза на пловдивчани. И вие обществено сте го заявявали.

Преди копието има 27 доста учтиви писма до господин министъра Дянков с молба страната да извърши подписаните задължения към града ни. Защото Пловдив извърши честно и незабавно своите отговорности, като одобри софийските бали с боклуци и спести на страната милиони от тежките санкции. Резултат обаче нямаше. Писмата се намират в архивите на общината, прочетете ги, господин Димитров.

Едва след тях идва копието. Вие по какъв начин бихте постъпили с един контракт, подписан от Борисов и Дянков, който те не извършиха с години и по този начин ощетиха доста съществено града и нарушиха ползите на пловдивчани? В кабинета си сте сложили портрет на един човек, като че ли е повече от Левски, Ботев и Стамболов. Не падайте толкоз ниско, времената на култа към личността от дълго време отминаха. Историята занапред ще се произнася за въпросната персона. А тъкмо Вие обявихте през 2019-та, когато станахте кмет: " Г-н Борисов, Пловдив е Ваш! “.

Не, господин Димитров, Пловдив е античен град на 8000 години, той е културна съкровищница и е на цялото човечество, не принадлежи на никой политик ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР