Поздравявам ви, че защитихте позиция, която е била лично моя

...
Поздравявам ви, че защитихте позиция, която е била лично моя
Коментари Харесай

Джамбазки призова Борисов да не допуска Германия да ни превърне в мигрантско гето

Поздравявам ви, че защитихте позиция, която е била персонално моя и на моята политическа мощ Вътрешна македонска революционна организация още от 2013-а година, а точно – здрава защита на външните граници, смазване на каналджийството, недопускане на използването на несправедливите клаузи от Дъблинския правилник, които ощетяват страните, които са гранични за Европейски Съюз. Това съобщи през днешния ден в свое изявление в залата на Европарламента Ангел Джамбазки – български евродепутат и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация.

Днешното съвещание на Екологичен потенциал бе отдадено на приключването на 6-месечното председателство на България на Съвета на Европейски Съюз. То стартира с изявление на българския министър председател Бойко Борисов. Към българския министър-председател Ангел Джамбазки се обърна с приветствие за позицията на българското държавно управление във връзка с незаконната имиграция. Той подсети, че граничните страни и съответно България не са били колониални страни и не са печелили на основата на непознати запаси и труд и по тази причина няма никаква причина да плащаме непознати сметки. Който желае да приема разселване – това е негова персонална воля. Но ние не можем и не би трябвало да го вършим. Затова държавното управление би трябвало да продължи политиката си в тази посока, с цел да бъде предпазен националният ни интерес, прикани Джамбазки.

Ангел Джамбазки означи, че техническата подготовка на председателство на страната ни е била отлична, което се вижда от изразеното от всички групи в Екологичен потенциал мнение. Той открои като изключително значими политически въпроси, които бяха сложени и предпазени по време на председателството ни. Няма българин, който да не схваща смисъла на това в границите на Евросъюза да няма граница от Охрид до Черно море, прочувствено сподели Джамбазки. Затова и слагането на тематиката за евроинтеграцията на Западните Балкани е неоспорим триумф за Европейски Съюз – тъй като дава сигнал за развиване и прекъсване на центробежните процеси след Брекзит. Според него, и след излизането на Обединеното кралство от Съюза, би трябвало да се поддържат положителните връзки и да се работи дружно в областта на сигурността и защитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР