Поздравявам, тези които победиха. Три мандата д-р Юксел Ахмет е

...
Поздравявам, тези които победиха. Три мандата д-р Юксел Ахмет е
Коментари Харесай

Бойко Борисов обясни защо прави толкова компромиси им обяви: Тези, които сееха ветрове продължават да жънат бури!

Поздравявам, тези които победиха. Три мандата доктор Юксел Ахмет е кмет на Дулово. Това е голям триумф. Над 6000 души са дали своят вот за. В страната над 580 000. Нашите съперници са с два пъти по-малко. Беше тежка борба. Загубихме някои градове. Загубихме ги, тъй като обединенията бяха с по 15-16 партии и по няколко НПО-та, единствено и единствено да не е. Добре – глас национален - глас Божи. Сега ще ги забележим в това насипно положение. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Дулово на среща с кметове и съветници от Област Силистра.

„ Не инцидентно в този момент обикалят и хайде да мислим да работим дружно. А за какво не мислихте този един месец, когато изговорихте всички обидни неща, свързани с нас и лъжи? Народът е умен. Той е споделил: „ За един обичай, двама небити дава ”, акцентира той.

„ Аз в София желаех оставки, там се мотаят. Вие се справихте прелестно. И най-силният човек, в случай че излязат 15 души против него, единствено във филмите може да победи. Да забележим в този момент в тези градове по какъв начин с по двама, трима общински съветници ще вършат болшинства и какво ще се случи в тези градове. Ние, там където ни е отредил народът управляваме, там където загубихме – ще сме сериозна съпротива. В Дулово имаме 11 общински съветници. Това е огромна мощ. Всичко положително за Дулово и ние сме за него. Иначе безкомпромисна съпротива ”, предизвести водачът на.

„ След 5 следващи избора в София в Народното събрание, се опитахме да създадем нещо, което да не ни прати на 6-ти. В последните три години – нищо и то щеше да продължи. Затова върша всички тези взаимни отстъпки. Ако има някакво съгласие на локално равнище, то е с цел да създадем нещо по-добро за хората, районите, общините. Тези, които сееха ветрове не престават да жънат стихии и хаосът е цялостен, и нашата блага страна сега се тресе на всички места. Всеки ден има нещо, което е сериозно ”, изясни Борисов.

„ Едно време хората по този начин се радваха като имаше сняг, в този момент му викат злополучие. В един миг страната блокира. За Добруджа да навали сняг, е огромен резен. Една мощна страна с изключение на ръководещите, е значимо да е мощна и опозицията. Проблемът на е, че за тия 15 години нямахме съпротива и в този момент всички тия, които се сдружават против нас е единствено, с цел да съберат личната си беззащитност. Ще мине време и хората ще оценят. Неслучайно на първия тур ние спечелихме на първи тур в съвсем всички огромни градове. На втория тур отново всички се сплотиха против нас. Ще им гледаме в този момент сеира. Два пъти се проваля Народното събрание – с това искахме да напомним на българите какъв брой е огромен компромисът на ГЕРБ ”, посочи водачът на.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР