Поздравление от общинския съветник Живко Табаков по повод коледно-новогодишните празници:Уважаеми

...
Поздравление от общинския съветник Живко Табаков по повод коледно-новогодишните празници:Уважаеми
Коментари Харесай

Живко Табаков: Имайте самочувствие и обичайте града си!

Поздравление от общинския консултант Живко Табаков във връзка коледно-новогодишните празници:

Уважаеми съграждани,

В навечерието на светлите празници – Рождество Христово и настъпването на Новата 2019 година, насочвам към всички Вас своите най-сърдечни пожелания за мир, обилие и берекет! Нека във всеки дом има доста здраве, повече наслада и щастливи моменти, споделени със семейство, близки и другари!

В тези дни на равносметка към миналата година се надявам за всеки един от нас тя да е била късметлийска и сполучлива. Да е сбъднала копнежите и желанията ни за по-добър и обективен живот. През миналите 365 дни всеки да е съумял да реализира най-малко една своя дребна победа.

Знам, че 2019 година ще ни изправи пред нови провокации и измененията, които желаеме да ни се случат, ще зависят не от това какъв брой високи цели сме си сложили, а какъв брой мощно ги желаем. Не се опасявайте да чертаете пред себе си нови хоризонти и да вярвате, че начинанията Ви ще се радват на положителни плодове!

Предизвиквайте себе си, имайте убеденост, самочувствие, обичайте града си и не забравяйте, че единствено взаимните ни действия като общественост могат да създадат Бургас по-добро място за работа, вложения и развъждане на децата ни!

Посрещнете новогодишната нощ с чиста религия, нови сили, фантазии и усмивки!

Светли празници!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР