Поздравителен адрес по повод Световния ден на здравето и професионален

...
Поздравителен адрес по повод Световния ден на здравето и професионален
Коментари Харесай

Областният управител Катя Димитрова поздрави лекарите и медицинските специалисти по повод професионалния им празник

Поздравителен адрес във връзка Световния ден на здравето и професионален празник на здравния служащ – 7 април, изпрати регионалният шеф Катя Димитрова до лекарите и медицинските експерти в региона.

„ Вашите самообладание и непримиримост будят удивление! В двете години на пандемия Вие проявихте голяма угриженост, професионализъм и човечност в устрема за запазване на човешкия живот и здраве. Това изисква отговорност и прави специалността Ви не просто избор, а предопределение, за което се изисква огромно сърце. С любовта към хората, която носите, постоянно ще бъдете поддръжката, от която всички се нуждаем. ”, показва регионалният шеф.

„ На този ден бих желала да изразя своята блогадарност за проявената безрезервност! На Вас и Вашите фамилии искам здраве и оптимизъм, религия и задоволеност! ”, се споделя още в приветствения адрес. Той е изпратен до шефовете на трите лечебни заведения в Кюстендилска облас – МБАЛ „ Д-р Н. Василев ” АД, МБАЛ „ Св. Иван Рилски ” ЕООД и МБАЛ „ Св. Иван Рилски-2003 ” ООД,, Сдружението на общопрактикуващите лекари в Кюстендилска област, ЦСМП-Кюстендил, РЗИ-Кюстендил, РЗОК-Кюстендил и Регионалната гилдия на Български лекарски съюз.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР