Появиха се слухове, че семейството на звездната двойка Наум и

...
Появиха се слухове, че семейството на звездната двойка Наум и
Коментари Харесай

Фенове ги подозират: Наум и Теа чакат второ бебе?

Появиха се клюки, че фамилията на звездната двойка Наум и Теа най-вероятно е на път да се усили.

Усилено се приказва, че брюнетката чака второто си дете. Има няколко мотива това да е истина. Първият е, че Теа в последно време отказвала алкохол, а вторият е, че се облича с по-широки облекла от нормалното.

Последователите разясняват фотосите ѝ с възторг:
                             

" Теа май е бременна. Личи ѝ. Личеше ѝ и на една друга фотография ", " Само на мен ли ме се коства, че в действителност е бременна? "

В момента двамата се радват на слънчева отмора с кемпер в Гърция, дружно с дъщеричката си Амая, която към този момент е много пораснала и даже посещава детска градина. Двамата се сгодиха преди 5 години, само че към момента не са минали под венчилото. Пандемията била една от аргументите да отсрочват сватбата. След това ги сграбчила рутината и неналичието на време ги е отказала напълно.
                             

Актьорът признава, че когато дъщеря му Амая се появила на бял свят, той постоянно отсъствал от у дома поради фотосите на сериала " Откраднат живот ", които продължавали до късно през нощта. Жена му без помощ отгледала бебето през първата му годинка.

" Тя се справяше с всичко, без да се оплаква. Наложи се последователно да изградя връзка с щерка ми, тъй като по това време не ми виждаше очите ", споделя водещият на " Ергенът ".

Наум се е зарекъл с второто дете да е радикално друго.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР