Появи се уникално видео, на което се вижда как шеф

...
Появи се уникално видео, на което се вижда как шеф
Коментари Харесай

ВИДЕО! Ето как пияният шеф Токев юрка мощния си Мерцедес по джанти

Появи се неповторимо видео, на което се вижда по какъв начин началник Андре Токев кара мощния си пикап Мерцедес по джанти, откакто е изпил близо половин литър корав алкохол. Кадите са оповестени през днешния ден и показват гледната точка на лидер, който е карал зад пияния готвач. 

Защо и по какъв начин двете задни колела на пикапа са останали без гуми, към този момент е тайнственост. Видно от записа обаче началник Токев наподобява не осъзнава какво се случва и откакто прегазва първата си гума – задната дясна, той продължава да кара по столичните улици по джанта, която безусловно раздира асфалта.

Не повече от 20 секунди по-късно и втората гума – задна лява, пада и возилото безусловно остава на пътя – по средата на трилентов бул.. Въпреки това обаче пияният в този миг мастър началник продължава да натиска газта и хвърля искри от търкащия се метал по асфалта.

По непотвърдена към този момент информация Токев се е движил с най-малко 100 км/ч по околовръстното шосе в София, преди да се блъсне пийнал в островче. Ударът е развалил ходовата част на Мерцедеса съдбовно и това е довело до рухването на колелата.

Мастър шефът пък се оказа, че е карал с 1.9 промила алкохол, демонстрира дрегерът. По данни на прокуратурата Токев е бил арестуван по време на изпитателен период за осъществяване на същото закононарушение – шофиране в нетрезво положение. Очаква се държавното обвиняване да изиска непрекъснат арест за готвача.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР