Появи се първата информация за новата генерация на Toyota Camry.

...
Появи се първата информация за новата генерация на Toyota Camry.
Коментари Харесай

Първи подробности за новата най-голяма лека кола на Toyota

Появи се първата информация за новата генерация на Toyota Camry. Става дума за деветото потомство на модела. Седанът от D-клас ще дебютира през 2024 година, а информацията е на австралийския уебсайт The Drive.

Разработката на Toyota Camry малко се забавя, защото преди този момент промяната на поколенията на модела се извършваше на всеки 5 години, а настоящето потомство на седана ще се създава 2 години повече.

Факт е, че Toyota се концентрира върху основаването на кросоувъри, които имат по-голямо търсене от седаните, само че това не значи, че ще се откаже от най-голямата си лека кола.
Новата Toyota Camry ще бъде построена на платформата TNGA-K, тъкмо както настоящия модел. Известно е още, че седанът ще порасне малко на размери, тъй като по-голямата Toyota Avalon напусна пазара в множеството страни.
Дизайнът на Toyota Camry ще се промени и ще стане по-изразителен. Предната част със подострен нос и тънки фарове ще бъде направена в духа на новите Toyota Prius и известния зад Океана седан Crown.

Салонът на Toyota Camry 2024 ще бъде изработен в много по-модерен жанр. Вътре ще има виртуално арматурно табло и повишен сензорен екран с нова мултимедийна система. Очаква се и качеството на останалите материали да е на по-високо равнище.

2.5-литровият бензинов мотор и хибридният елемент ще останат в гамата, само че евентуално ще бъдат осъвременени. Но няма да има 3.5-литров V6 – той ще бъде сменен от 2.4-литров турбо четирицилиндров мотор с мощ 265 конски сили.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР