Появи се 36-годишна красавица, която твърди, че е тайната дъщеря

...
Появи се 36-годишна красавица, която твърди, че е тайната дъщеря
Коментари Харесай

Тотален Леш В Бъкингам! Цъфна Тайната Дъщеря На Даяна! След Толкова Години, Разкри Кой Е Истинският Убиец! Дори Не Предполагаме! Снимки!

Появи се 36-годишна хубавица, която твърди, че е тайната щерка на принцеса Даяна! Ослепителната Сара хвърли страшни обвинявания към кралското семейство и съответно към принц Чарлз!

Според Globe Magasine, по гледище на кралското семейство, през далечната 1980 година новоизбраната кралска младоженка Даяна Спенсър е минала серия медицински процедури, които да „ подсигурят “ безпроблемното й забременяване с наследника на престола.

Според изданието, Даяна е била подложена на изкуствено осеменяване. Прекарала бременност и сполучливо е родила в цялостна секретност в отдалечения регион Нова Англия в Съединени американски щати. Веднага след раждането, дребната Сара е отделена от майка си и заживява в приемно семейство в отдалечения регион.

Фактите, че е момиче, и че не е биологичен правоприемник на Чарлз предиздвикали „ архитектите “ на кралското семейство да се откажат от нея и да потулят съществуването й. В следствие Даяна сполучливо забременява от Чарлз и ражда Уилям и Хари

На 31 август 1997, Даяна умира в извънредно съмнителна злополука в Париж.

Според изданието неотдавна в Лондон е извършена строго секретна среща сред принц Чарлз и Сара.

От редакцията на вестника настояват, че разполагат със абсурден аудиозапис, на който забравената щерка упреква Чарлз в най-страшното закононарушение, че персонално е поръчал убийството на обичаната принцеса на тайните служби!

Съществуването й, както и срещата на Сара с Чарлз към момента тънат в тайнственост, само че уважаваната писателка Нанси Райън твърди, че след детайлно изследване е открила, че Даяна в действителност е липсвала за дълъг интервал от време през 1980, както и, че е имала контакти с „ медицински експерти “.

Според авторката е изцяло допустимо принцесата да е имала скришен правоприемник.

Към момента няма публично мнение от Бъкингам по отношение на валидността на изказванията на Сара, само че младата жена е изразила предпочитание да направи още разтърсващи разкрития за тайните на кралското семейство.

Очаквайте както постоянно първо в BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР