Повторна съдебно-медицинска експертиза ще покаже как точно е починал Николай

...
Повторна съдебно-медицинска експертиза ще покаже как точно е починал Николай
Коментари Харесай

Ексклузивно в Петел: Мейзер заяви, че делото срещу нея е манджа с грозде, нова експертиза показва как е починал Николай

Повторна съдебно-медицинска експертиза ще покаже по какъв начин тъкмо е умрял Николай Димов, брачният партньор на Анита Мейзер. Тя беше назначена от съда, откакто стана ясно, че създателите им не са виждали даже и фотоси на тялото на умрелия със затегнатите свински опашки. Въпреки митинга на юристите на Димов, съдът разпореди експертизата на същите движимости лица, още една експертиза ще реши пък здравословното положение на Анита Мейзер и дали тя може да остане зад решетките. 

Обвинената в причиняване на гибел по нехайство е прегледана в затворническа болнца в София. Там й е сложена диагноза, която по нейни думи изисква лекуване с три антибиотика и специфична диета. 

" Аз съм пленник в пандиза, виждате какво става - " гозба с грозде ". Това сподели пред публицистите на излизане от правосъдната зала Анита Мейзер. Делото е отсрочено за 28 май, в този период съда чака да получи и формален дубликат на протокола от огледа на закононарушението. Той е бил показан на магистратите, ръкописно, като тук-там, те не могли да схванат какво тъкмо написа в него. Днес бяха изслушани и показанията на Веселин Радев. Това е служителят на реда, на който Анита Мейзер е предложила рушвет. Той не съумя да си спомни значими елементи към събитията и извършената сказка с Мейзер в деня на задържането й, която траяла близо 8 часа. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР