Поводът е професионалния празник на МВР – 5-ти юлиИзползвам възможността

...
Поводът е професионалния празник на МВР – 5-ти юлиИзползвам възможността
Коментари Харесай

81 служители от ОДМВР – Стара Загора наградени за постигнати резултати и проявен професионализъм

Поводът е професионалния празник на Министерство на вътрешните работи – 5-ти юли

Използвам опцията да изразя своята и на управлението на ОДМВР-Стара Загора благодарност и почитание към всеотдайността и отговорността, които проявявате всекидневно, с цел да осигурите спокойствието на хората. Поздравявам всеки един от вас за напъните, които полагате в ежедневната си работа и за резултатите, които постигате, с тези думи шефът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Николай Колев се обърна към сътрудниците си от дирекцията в навечерието на професионалния празник на Министерство на вътрешните работи. На къса гала той връчи награди на отличените чиновници на регионалната дирекция.

Със заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров оценки получават трима чиновници от отдел „ Криминална полиция “ на ОДМВР-Стара Загора – един от тях получава „ Обявяване на признателност “ с парична премия, а двама негови сътрудници – „ Писмена хвалба “.

За значителен принос при осъществяване на съответни професионални задания със заповед на шефа на ОДМВР – Стара Загора 78 чиновници получиха премия „ Писмена хвалба “.

На церемонията участваха заместител регионалният шеф на Стара Загора, административните ръководители на съдилищата в Стара Загора, окръжният прокурор и районният прокурор, секретарят на община Стара Загора, които също насочиха сърдечни поздравления и пожелания към чиновниците.

Водосвет отслужиха отец Тодор Донев и отец Петър Радев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР