Поводът е отзоваването на 70 руски дипломати, както и изказването

...
Поводът е отзоваването на 70 руски дипломати, както и изказването
Коментари Харесай

Горещо ще е политическото лято, партиите са тръгнали към избори, смята комуникационен експерт

Поводът е отзоваването на 70 съветски дипломати, както и изявлението на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че партията стопира договарянията с „ Продължаваме Промяната “ за държавно управление, а левицата ще се върне на масата за договаряния, в случай че Кирил Петков не е министър председател. По думите на Нинова, решението да бъдат изгонени 70 дипломати от Русия е невиждано и това е разкъсване на дипломатическите връзки.

„ Всеки е тръгнал към избори. Тези решения, които се взимат без задоволително връзка вътре в обединението, на процедура значат, че всяка от политическите сили – в обединението и отвън нея, се приготвят за избори. По този метод търсят опция по какъв начин да сплотят своя корав електорат и да привлекат периферията “, сподели доцент Христов.

По думите му не е ясно какви ще бъдат краткосрочните и дълготрайните последствия от изгонването на съветските дипломати.

„ В информационно отношение, това изпраща на гласоподавателите, а и на света задоволително ясни послания във връзка с позицията на страната ни в този спор “, добави той.

Доц. Александър Христов добави, че възможностите на държавното управление в оставка да образува ново държавно управление с тази или близка коалиция понижават.

Всички дейности на партиите сега, на процедура са начало на предизборна акция, сподели още специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР