Поводът двамата да се събарат е рекламно клипче за ринопластиката

...
Поводът двамата да се събарат е рекламно клипче за ринопластиката
Коментари Харесай

Любопитно! Дани и Алекс се събраха,но по каква причина 

Поводът двамата да се събарат е рекламно клипче за ринопластиката на носа, която си направиха само че не то интересува техните почитатели, които не престават да се надяват, че някогашните съпрузи ще се съберат още веднъж. Почитателите на най-одумваната двойка у нас са безапелационни, че сред двамата към момента прехвърчат искри и Дани и Алекс са родени един за различен.

" Абе един за различен сте и това е ", написа следовница на Петканов. " Петканов, какво се пристискваш...взимай си дамата..и се събирайте, престанете да мотаете самосиндикално.....бяхте обичаната ми двойка ", поучава го друга. " Страхотна двойка сте...хайде събирайте се!!! ", разяснява и почитател на Дани под видеото.
-->
hotnews.bg напомня, че при започване на тази година двамата отидоха дружно на едномесечна отмора дружно със сина си в Тайланд, където отпразнуваха рождения ден на момчето си. На няколко пъти това лято пък двамата бяха рисково близко един до различен по българското Черноморие, само че към този момент не разясняват връзките си в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР