Поверия за предстоящи нещастия Мъдростта на нашите предци ни помага

...
Поверия за предстоящи нещастия Мъдростта на нашите предци ни помага
Коментари Харесай

Поверия за предстоящи нещастия и лош късмет

Поверия за идни несгоди

Мъдростта на нашите предшественици ни оказва помощ да избегнем неприятностите в всекидневието. За да не ви застигне неприятният шанс, значимо е да знаете за поверията, които предвещават отрицателни събития.

Те не губят своята новост в актуалния свят и тези, които имат вяра в суеверия, могат да ги употребяват, с цел да избегнат проблемите.

1.Счупено огледало
Суеверните хора деликатно се отнасят към огледалата. В света на езотериката тези обекти се считат за вълшебен.

Някои считат, че в случай че в къщата се счупи огледало в продължение на седем години ви чака злощастие. Други считат, че огледало, инцидентно изпуснато и разрушено на части, може да сътвори проблеми и да остави младите девойки без фамилно благополучие.

Огледало, счупено от вас, може да притегли освен неприятности, само че и заболявания. Съберете частите, без да ги разглеждате и ги увийте в непрозрачна торба или плат. Инесете ги от къщата, колкото е допустимо по-далеч.

2.Нож на масата
Небрежната стопанка, която е не запомнила ножа на масата, основава проблеми на цялото семейство. Този предмет може да притегли отрицателна сила, кавги и кавги в къщата.

Също по този начин, ножът може да провокира обир или други неприятности, свързани с имуществото. Ако инцидентно сте оставили нож на масата за цяла нощ, тогава на сутринта, не забравяйте да докоснете с дръжката ъгъла на масата.

3.Забравени движимости или връщане
В бързината се случва да забравим значими неща вкъщи, да вземем за пример ключовете за жилището или документи. Ако сте напуснали дома и си спомните, че сте оставили нещо значимо, не бързайте да се връщате незабавно. Ако можете да избегнете връщането, пробвайте се да продължите пътя, само че доста деликатно.

По пътя може да ви чакат разнообразни неприятности: нежелани срещи, щета или закъснение на превоза, пострадвания. Ако въпреки всичко би трябвало да се върнете, огледайте се в огледалото преди да тръгнете. Покажете палец или езика на отражението си, с цел да предотвратите отрицателни събития.

4.Спрял часовник
Ако часовникът ви спре на ръката, това е предизвестие, че закъснявате с вземането на решение, виновна стъпка или лекуване на заболяване. Освен това един спрял часовник може да демонстрира, че финансовото ви положение е застрашено. По-добре да не вземате огромни суми със себе си. Ако часовник в къщата спре, това предизвестява за непосредствена болест на един от членовете на семейството.

За да избегнете злощастие, обърнете часовника за няколко часа с циферблата към стената и го стартирате в това състояние.

5.Остри предмети, които са ви подарили
Подареният ви комплект ножове или вилици може да провокира различия и кавги както в фамилията, по този начин и с този, който ви ги е подарил. Увийте го с мека ленена или памучна тъкан.

Поставете го в шкафа за няколко дни. Поръсете сол върху острите елементи преди първата приложимост. Тя ще поеме отрицателното. Солта би трябвало деликатно да се сложи в торбичка и да се изнесе от вкъщи.

6.Спукана гума
Това може да предвещава акцидент, проблеми, свързани с работата или фамилията. Ако ви е допустимо, откажете се да пътувате.

7.Изхвърлен самун
В актуалния свят на този артикул не се отдава огромно значение и постоянно изхвърляме останки в кошчето. Онези обаче, които се държат толкоз неуважително с хляба, би трябвало да помнят, че изхвърлянето му води до редица неприятности: загуба на пари, компликации с парите за закупуване на храна, кавги в фамилията.

Можете да го употребявате като храна за птици или бездомни животни.

8.Куче, което вие покрай къщата
Животните имат усеща, недостъпни за хората. Те са главните предвестници на смяната. Ако по някаква причина вашето куче или кучето на съседа стартира да вие, това не е добре. Кучетата стартират да вият, в случай че се усещат отрицателно. Това може да значи скорошно заболяване на член от фамилията, пожари или други бедствия. Нашите предшественици са вярвали, че в случай че в къщата има тежко болен човек, кучето вие преди гибелта му, като че ли скърби.

9.Пеперуда, която лети в къщата
Насекомо, което влезе през отворен прозорец, предвещава заболяване на един от членовете на фамилията. За да предотвратите неприятности, не убивайте пеперудата. Тя би трябвало да бъде хваната допустимо най-внимателно и да се изнесе от вкъщи. В идеалния случай тя би трябвало да бъде сложена на цвете.

10.Предварителен привет за рожден ден
Има риск рождеиникът да не оцелее до рождения си ден.

Вижте още: Какаов сладкиш с гальовен заряд – топи се в устата

Ако го поздравите авансово, тогава нечистата мощ може да стартира своето негативно въздействие и небесният настойник няма да има време да се оправи с всички прояви на злото. Във всеки случай избягвайте да поздравявате рожденика преди рождения му ден, с цел да изключите неприятните събития в живота му.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР