Поведението на Евгени Генчев в ролята на Ергенът започва да

...
Поведението на Евгени Генчев в ролята на Ергенът започва да
Коментари Харесай

Не мъж, а клоун! Най-простата измами Ергенът. Евгени е с мозък на пиле

Поведението на Евгени Генчев в ролята на Ергенът стартира да нервира от ден на ден хора. Очевидно толкоз е вдлъбнат по Валерия, че е подготвен да „ отреже главата “ на всяка, която й се изпречи на пътя.

Най-интересното е, че пианистът се има за интелигентен и образован млад мъж, а позволи най-простата жена в имението да го изманипулира. Габи, която е с мозък на пиле, съумя да настрои Евгени против Елена. Той й повярва сляпо, което значи, че няма доста повече мозъчни кафези от нея.

Евгени осъди строго Елена, макар че той е този, който наруши разпоредбите. Това се случи, когато Валерия се появи неканена и той я последва, с цел да се натиска с нея и да й даде роза.

Вместо да се засрами, че не е постъпил правилно, Генчев се направи на огромната работа и влезе в ролята на съдник. Той стана за цялостен смях и срам, че слуша и има вяра на толкоз простовата жена като Габи.

Все повече фенове подлагат на критика Евгени, че ролята на Ергенът не е за него и наподобява неуместно в някои обстановки. Той като че ли е на 18 година, а не на 33, най-малко по този начин наподобява от цялостното му държание.

„ Виктор може да нямаше такава изискана специалност и да беше нормално спортистче, само че доста по-адекватно се държеше и разбираше нещата. Докато тоя Евгени е като някакво момченце, доста е зле, не е за него тази роля. “, разясняват всеобщо из обществените мрежи.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ергенът Евгени Генчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР