Повечето знаменитости са принудени редовно да привличат вниманието към себе

...
Повечето знаменитости са принудени редовно да привличат вниманието към себе
Коментари Харесай

12 пъти знаменитости избират обувки, от които всеки се очудва

Повечето звезди са принудени постоянно да притеглят вниманието към себе си, в това число благодарение на нечувани фешън обекти.

В устрема си да наподобяват стилно и неповторимо, от време на време избират блестящи тоалети, а идващия път може да наподобяват неуместно. Освен това цялата сол на закачливото изображение постоянно се крие в детайлите – да вземем за пример в обувките.

Блейк Лайвли

За едно от последните си излизания Блейк Лайвли избра монохромна визия: алена рокля с камъни и блестящо бордо обувки на Manolo Blahnik. Но катарамата на класическите помпи беше отвън общата цветова скица и актрисата реши да я боядиса с лак. По-късно тя се извини за лудориите си на дизайнера.

Ел Фанинг

Тази година марката Loewe се трансформира в една от главните сензации на седмиците на модата, представяйки сандали с подчертани токчета под формата на немислими предмети на стилния подиум – бутилка лак за нокти, цвете от роза, свещ за торта или счупено яйце.

Обувките постоянно бяха обсъждани в медиите, само че в действителния живот (или най-малко на аления килим) по този начин и не ги видяхме. Ел Фанинг беше една от първите сюрреалистични двойки, които се осмелиха да го носят.

Тилда Суинтън

Рядко някой в ​​Холивуд се осмелява да се появи на аления килим два пъти с едно и също облекло. Но не и Тилда Суинтън. На премиерата на кино лентата “Спомен ”, където изигра основна роля, актрисата театралничи в 10-годишни боти до глезена. Мрежата видя, че тя към този момент ги е носила през 2011 година по време на едно от интервютата.

Следващото излизане на Суинтън стана значимо освен в подтекста на нейния персонален жанр, само че и във връзка с модата за устойчивост: актрисата разгласи отхвърлянето на несъразмерната консумация по най-хубавия вероятен метод.

Лейди Гага

Лейди Гага в никакъв случай не се е стремяла да стане характерен гражданин на Холивуд. Вместо да избира обувки от най-новите сбирки на марки, както множеството си сътрудници, тя неведнъж се появяваше на аления килим (а от време на време и по време на делничните излети) с най-лудите обувки, които можете да си визиите.

За следващ път почитателите на певицата обърнаха глави, до момента в който тя обува кожени боти с 23 см токчета. Малцина биха се осмелили да ги носят отвън сцената – и Лейди Гага го прави изкусно в града.

Анджелина Джоли

През 2014 година за премиерата на Малефисента Анджелина Джоли си сътрудничи с Кристиан Лубутен. Заедно сътвориха обувки с изваяна пета със злокобна извивка, въодушевени от облика на екранната вълшебница.

Анджи театралничи в тях през цялото промоционално турне на кино лентата и, както се очакваше, провокира доста полемики за облика си в пресата. Както се оказа, това не беше празно фешън събитие: приходите от продажбата на специфична сбирка отидоха за щедрост.

Хелена Бонъм Картър

Обичаме Хелена Бонъм Картър за това, че е странна по най-хубавия вероятен метод. През 2011 година актрисата пристигна на Златен глобус с разнообразни обувки: смарагдови на единия крайник, алени на другия.

На законен въпрос за нейния облик тя отговори: „ Защо не носите обувки, които не си подхождат? Кой сподели, че това не е допустимо? Просто се забавлявах. За мен модата е фикция и композиция от невероятни неща. Ето какво одобрявам. Наистина обичам да се обличам. ”

Селин Дион

Селин Дион има към 10 000 чифта обувки в сбирката си, които би трябвало да съхранява в склад в Лас Вегас. И несъмнено, измежду това многообразие има няколко неповторими експоната. Една от най-скъпите придобивки на певицата са ботушите Saint Laurent, обсипани с кристали. Въпреки високата цена и ултра-бляскавия дизайн, Дион ги носеше напълно повърхностно – с дънки и черно бомбър яке.

Сандра Бълок

Всички погледи бяха ориентирани към краката на Сандра Бълок през 2015 година, когато тя дойде на премиерата на Миньоните, облечена в персонализирани анимационни обувки.

В предната част на жълтите помпи беше нарисувано смешно око в очила, тъкмо като измислено творение, а над петата бяха пришити „ мигли “. По-късно на благотворителния търг на Charity Buzz бяха показани копия на обувките на актрисата с подпис.

Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър, сходно на известната си героиня Кари Брадшоу от Сексът и градът, е известна с любовта си към обувките. През 2011 година нежното възприятие на актрисата докара до екстравагантно излизане в помпи на Christian Louboutin, изобразяващи лъвски лапи. И макар че обувките съвсем постоянно бяха скрити под подгъва на дълга рокля, те провокираха доста полемики.

Ким Кардашиян

В зората на връзката си с Кание Уест Ким Кардашиян към момента не беше фешън икона и по време на първата си бременност постоянно си изпадаше в неприятности с съвременни облици. Веднъж, когато беше много в мандата си, Ким се опита да носи сандали с транспарантна пластмасова каишка за глезена.

Фактът, че това не е най-хубавият избор за подути крайници, тя явно не е мислила. А папараците побързаха да уловят стилния неуспех на звездата и да го създадат притежание на таблоидите.

Дуа Липа

Носенето на ботуши над коляното на аления килим е самоуверено. Но това не е границата. През 2017 година Дуа Липа се появи на премиите ASCAP в тъмносиви ботуши, стигащи до кръста. Горнището на една от тях певицата се обърна, очевидно, с цел да има късмет да бъде видяна роклята й, бродирана със звезди.

Франсис Макдорманд

Свикнали сме да виждаме известни персони на Оскарите в първокласни и блестящи тоалети. Но Франсис Макдорманд подценява сходни условности. През 2019 година актрисата стъпи на сцената на премиите на Оскар с елегантна рокля до пода и ежедневни велурени чорапи. Ансамбълът й, който съчетава висша мода и комфорт, беше най-смел довечера.

Кой чифт обувки харесвате най-вече?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР