Повечето тенденции в брандирането всъщност не са нови. Точно както

...
Повечето тенденции в брандирането всъщност не са нови. Точно както
Коментари Харесай

Ключови тенденции в брандирането, които ще са определящи за 2024 г.

Повечето трендове в брандирането в действителност не са нови. Точно както в модата, интериорния дизайн и даже музиката, и тук " всичко ново е добре забравено остаряло ". Новата година няма да бъде по-различна, измежду най-обещаващите тендеции още веднъж са хумор, блестящо и самоуверено брандиране, носталгия и още нещо.
Хумор
Според данни от наше проучване хуморът не остарява! Или в случай че стане, лишава известно време. Въпреки че от известно време е главен артикул за брандиране, хумористичното брандиране означи най-голям резултат от деветте трендове за брандиране, включени в анкетата на Inc.com за „ постоянно “ и „ доста постоянно “, като надлежно 33,2% и 28,8% от респондентите избират тези варианти. Хуморът също беше считан за най-интересната наклонност в брандирането с наближаването на 2024 година

Хуморът беше разгласен за наклонност за 2023 година и няма желание да залязва. Възходът на хумористичното брандиране стартира, когато се отдалечихме от (и потърсихме противоотрова) на искреността на пандемичното брандиране и маркетинг. С вилнеещата война в Украйна и проблемите с разноските за живот, които вършат живота сложен за мнозина, положителният смях остава значим мас през последната година и наподобява ще бъде тъкмо толкоз нужен през 2024 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР