Повечето пълнолетни британци смятат, че е вероятно Борис Джонсън няма

...
Повечето пълнолетни британци смятат, че е вероятно Борис Джонсън няма
Коментари Харесай

Повечето британци смятат, че Борис Джонсън няма да остане премиер до края на 2022 г.

Повечето пълнолетни британци считат, че е евентуално Борис Джонсън няма да остане министър-председател на Англия до края на 2022 година, съгласно изследване на публичното мнение, оповестено в понеделник от компанията за пазарни изследване Ipsos Mori и представено от Ройтерс.

Нарастващият публичен яд от известията за държавни чиновници, провели събирания и празненства, до момента в който Англия се намираше на няколко пъти в противоепидемичен локдаун през предходната година, породи подозрения по отношение на престижа на Джонсън в неговата Консервативна партия.

Шест от 10 интервюирани британци считат, че Джонсън ще напусне своя пост до края на идната година, откри анкетата.

Британският вестник " Гардиън " разгласява в неделя фотография на Джонсън и повече от дузина други хора, които пият вино в градината на резиденцията му на Даунинг стрийт, която съгласно изданието е направена по време на Covid локдаун през май 2020 година.

По това време държавното управление сподели на обществеността, че даде човек може да се срещне единствено с още един навън обществено място, като двамата се държат на два метра разстояние един от различен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР