Повечето от нас в края на старата и началото на

...
Повечето от нас в края на старата и началото на
Коментари Харесай

Навиците, които ще ни отведат към ДЪЛГОЛЕТИЕ

Повечето от нас в края на остарялата и началото на новата година си слагат цели, които да изпълнят или привички, които да заличат или изградят. Това са хубави неща, които съумяват да трансформират живота ни в по-добра посока. Не постоянно обаче съумяваме да се придържаме към спазването на тези обещания, дадени на нас самите.

Време е обаче да ви разкрием кои привички са способни да ни отведат към дълголетието. Помнете, че колкото по-рано ги изградите, толкоз по-голям е шансът да живеете дълги години, без силата да ви напуща.
Навиците, които ни приближават към дългоденствие: Хората с тези имена най-често живеят до 100 години
Всеки мечтае да живее дълъг живот. Затова от ден на ден хора се пробват да се хранят вярно, да спортуват и да поддържат форма. Всичко...
Прочети повече
Осиновете си домакински любим

Ако дълго време сте претегляли плюсовете и минусите на това да осиновите домакински любим, то извънредно време е да го извършите. Собствениците на кучета си подсигуряват ежедневни разходки на чист въздух и позитивни прекарвания. Те се усмихват доста по-често и са по-активни. Това е причина за по-дълъг живот.

Не яжте бързо и на крайник

Много е значимо човек да се любува на храната, да дъвче постепенно и да не яде на крайник. Винаги намирайте време за обяд или вечеря със фамилиите си. Чаша алено вино към храната може забележително да усъвършенства здравословното ви положение и да ви води към дълголетието.
5 знака, които ни подсказват, че ще живеем ДЪЛГО
Мнозина се вълнуват от това по какъв начин е допустимо някои хора да живеят до 100 години, а други не. Истината е, че методът на живот и отношениет...
Прочети повече
Пийте постоянно по чаша зелен чай

Зеленият чай е една от най-хубавите питиета, успяващи да пречистят тялото ни от отрови. Важно е обаче да го консумираме постоянно. До 3 чаши дневно е оптималната доза. Ако не сте последователи на топлите питиета, пийте по една чаша зелен чай всяка заран или следобяд.

Почиствайте зъбите си с конци

Колкото и необичайно да ви звучи това, постоянното разчистване на зъбите с конци може да добави още няколко години към живота ни. Истината е, че четките за зъби напълно не са задоволителни, с цел да почистят остатъците от някои типове храни. В резултат на това пораждат гнилостни процеси, които биха могли да повлияят на общото ни здравословно положение.

Ако съумеете да измененията тези привички, то сигурно ще добавите още няколко години към живота си и ще се доближите от ден на ден до дълголетието. Започнете смяната от през днешния ден!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР