Повечето от нас буквално са хипнотизирани, когато гледат перфектните снимки

...
Повечето от нас буквално са хипнотизирани, когато гледат перфектните снимки
Коментари Харесай

8 неща, за които повечето фитнес модели не говорят

Повечето от нас безусловно са хипнотизирани, когато гледат съвършените фотоси на фитнес моделите в Instagram. Независимо дали желаеме или не, ние се съпоставяме с тях и постоянно се усещаме отговорни, че не се храним здравословно или че сме пропуснали подготовка във фитнеса. Оказва се, че има цялостен лист от трикове, които Instagram моделите употребяват, с цел да ни карат да имаме вяра, че са съвършени.

Ето какви трикове се крият зад тези идеални фотоси в Instagram:

1. Техните фотоси могат да бъдат редактирани

 8 неща, за които множеството фитнес модели не приказват Instagram


Карина Ирби, модел на бикини и дизайнер, разгласява нередактираните си фотоси. От време на време тя пуска колажи, показващи разликите сред същинско тяло и фотошоп. Тя изяснява, че за нея е значимо да се припомня на дамите, че перфекното тяло не постоянно е най-важното нещо, защото доста дами имат нереалистични упования.

Много фитнес модели " мамят ", като разгласяват ретушираните си фотоси в обществените мрежи, принуждавайки своите почитатели да се съпоставят с тяхната съвършенност. Кампанията за нередактирани фотоси, показващи хората такива, каквито са, закупи известност в последно време. Идеята на тази акция е хората да обичат себе си.

2. Позите и ъглите на фотосите вършат всичко друго

 8 неща, за които множеството фитнес модели не приказват Instagram


Идеалните фотоси, които фитнес моделите разгласяват са деликатно подбрани, макар че може да не наподобява по този начин на пръв взор. Треньорът Джен Уидърсторм потвърди това, като разгласява колаж от фотоси, направени през 2 минути. В една част от колажа тя седи и коремът й излиза над панталоните й, до момента в който в другата част тя стои изправена и коремът й наподобява съвършен. " Всички изглеждаме по този начин, когато седим ", споделя Джен.

3. Те работят интензивно върху своите " спонтанни " фотоси

 8 неща, за които множеството фитнес модели не приказват Instagram


Ребека Пиърсън направи възторг, когато призна, че тя съзнателно основава визията за съвършен живот в Instagram, с цел да си откри работа. Тя разкрила истината за някои от известните си фотоси. Една от тези фотоси демонстрира, че Ребека скача непринудено, само че в действителност е лишило половин час на приятеля й и 300 фотоси, с цел да получи съвършената " спонтанна " фотоси.

4. Те могат да лъжат за съвършената си форма

 8 неща, за които множеството фитнес модели не приказват Instagram


Друга фотография на Ребека демонстрира, че седи на стол, разтяга крайници си и демонстрира своя съвършен стомах. Истината обаче е, че тя в никакъв случай не е имала подобен стомах и всичко идва от нейната поза и от осветлението. " Няма значение, че нямам даже 1 плочка на корема - това беше златото на Instagram! Предсказуемо, защото толкоз доста хора обичат етикет #fitspiration, имам доста лайкове и мнения като " ABS GIRL! " И " WASHBOARD ", което ме накара да се усещам малко отговорна ", призна Ребека.

5. Техният " детокс " може да бъде подправен

 8 неща, за които множеството фитнес модели не приказват Instagram


Фитнес моделите разгласяват тонове фотоси на здравословни суперхрани, които ядат, с цел да наподобяват прелестни и заради тази причина постоянно и ние ги купуваме. Истината е, че те могат да разгласяват доста неща, само че не е наложително да ги ядат и употребяват в действителност. " След като изпих 2 глътки от смуутито с ревен, листа от цвекло, пащърнак и кейл, аз го изхвърлих, изхвърлих го в мивката и ядох фъстъчено масло върху филийка и малко шоколад за вечеря - не толкоз здравословно хранене, което не разгласих ", споделя Ребека Пиърсън, модел, който разгласява това в своя профил в Instagram.

6. Те в действителност не упражняват, когато всички си мислим, че го вършат

 8 неща, за които множеството фитнес модели не приказват Instagram


Друг метод за машинация, употребен от фитнес моделите, е публикуването на фотоси на тренировките, които в действителност не се организират. Моделът написа: " Като занимателен пост взех решение да направя фотография на мен, правейки йога, Dostoevsky в ръка, с hashtag #dostoyflexy. Аз не направих никакви извършения в този ден (нито пък се усмихвах по този начин по време на четенето на тази книга), просто облякох подготвителната екипировка за 5 минути, с цел да направя фотографията. "

7. Техните " идеални " фотоси демонстрират единствено определени моменти от живота им

 8 неща, за които множеството фитнес модели не приказват Instagram


Когато преглеждаме Instagram на моделите, телата им и животът им като цяло наподобяват идеални. Трябва да помним обаче, че това, което виждаме, е единствено сбирка от деликатно подбрани фотоси, показващи единствено една (най-атрактивната) страна в техния живот.

8. Те може би са естествено слаби

 8 неща, за които множеството фитнес модели не приказват Instagram


Докато някои модели разгласяват фотоси на зелени салати и супер здравословни храни, други избират да покажат себе си, до момента в който ядат нездравословна храна понякога, с цел да потвърдят, че е допустимо да ядат всички тези сладки и мазни храни и да останат слаби. Дори в случай че съумеят да останат в добра форма, от време на време ядат хамбургери или пица, това не значи, че този трик ще работи за останалата част от хората. Всички сме разнообразни, имаме разнообразни типове тяло и метаболизми.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР