Повечето обитатели на квартала са от ромски произход, но са

...
Повечето обитатели на квартала са от ромски произход, но са
Коментари Харесай

Гняв И Сълзи В България! Убиха Зверски Валя Георгиева! Току-Що Откриха Пред Тях Трупа Й С Размазана Глава

Повечето жители на квартала са от ромски генезис, само че са християни. Криминалистите открили, че пребитата до гибел жена е 53-годишната Валя Георгиева, която живее на сто-двеста метра от мястото, където е открита.

За последно е била видяна жива от съседи в събота по здрач. Смъртта й е настъпила поради голям брой контузии, породени от удари по главата. „ Потресени сме от тази свирепост. Беше кротка жена, не създаваше проблеми на никого.

Дребничка и доста слаба, надали тежеше повече от 40 кг. Обичаше да си пийва по 100-200 грама ракия, само че не правеше кавги и създаваше проблеми “, споделиха нейни съседи.

Жената имала и леко психологично разстройство, само че не била нападателна. Вероятно Валя е била проследена и убита на място или пък е нападната от човек, с който се е прибирала към къщи.

Това сочат доста предварителни и неофициални данни от следствието. Вероятността тя да е убита другаде и изхвърлена в пустия имот до стадиона към момента не е опровергана изцяло.

Жертвата е била извънредно нежна и лека, допустимо е да е била преместена единствено с носене, без да се постанова да я влачат, прецизираха проверяващи. Валя е била фамилна и обитавала двуетажна къща.

Там отгледала двете си дъщери, които към този момент имат лични фамилии. Отпреди 5-6 години се разделила с татко им и хората от квартала не са го виждали. Според тях, съседката им не е имала непрекъснат другар и живеела сама. Не е имала задължения, нито очевидни вражди приживе. По случая се води досъдебно произвеждане за ликвидиране по изключително нечовечен метод против незнаен причинител.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР