Повечето мъже не притежават голям брой аксесоари. Често става дума

...
Повечето мъже не притежават голям брой аксесоари. Често става дума
Коментари Харесай

Как да изберете перфектния модел слънчеви очила за вашата форма на лицето? Ръководство за мъже

Повечето мъже не имат огромен брой аксесоари. Често става дума за най-необходимото: часовник (за да не закъснеем), шал (за да не замръзнем през зимата), вратовръзка (за да не изглеждаме мърляви) и чанта (за да не са цялостни джобовете ни). Ако не сте мъж, който се любува на това принудително да присвива очи против слънцето (или в действителност да поврежда очите си с целогодишни UV лъчи), слънчевите очила се вписват добре и в действителност попадат в категорията на наложителните аксесоари. Как обаче да изберем верните за нас мъжки слънчеви очила съгласно формата на лицето?

Кои мъжки слънчеви очила да изберем за кръгло лице?
Започваме напряко със препоръките за това кои мъжки слънчеви очила да изберем според от формата на лицето. Имайте поради, че всички те са налични в, тъй че ще можете незабавно да се възползвате от нашите оферти.

Нека стартираме с една от най-често срещаните форми на лицето, а точно – овалната. Овалът се счита за светия граал на формите на лицето. Онези, които имат задоволително шанс с глава, която е по-дълга, в сравнение с е необятна и със заоблена челюст, би трябвало да се опитат да не наподобяват прекомерно самодоволни, когато споделяме, че можете да носите съвсем всяка рамка (и всякаква прическа). Единственият съвет за овалните форми на лицето (освен избягването на нови стилове, покрити с коледни елхи или числата на настоящата година) е да стоите надалеч от рамки с дръжки, които висят прекомерно ниско, защото това ще издължи лицето в допълнение.
Кои мъжки слънчеви очила да изберем за квадратно лице?
Като общо предписание, формата на вашите слънчеви очила би трябвало да е противоположна на формата на лицето ви. Това оказва помощ да се сътвори баланс посредством намаляване на грубите характерности и възможното прикриване на черти, които не харесвате в себе си. Например мощната линия на челюстта и необятните скули способстват за това очевидно да имате по-квадратно лице. Ето за какво в този случай заоблените рамки като летците и винтидж слънчевите очила в стила на Джон Ленън наподобяват по-добре от ъгловите модели с остри линии.

Ако пък лицето ви е по-скоро правоъгълно, в сравнение с квадратно, то тогава би трябвало да бъдете още по-внимателни. За да придадете на едно правоъгълно лице чувство за баланс, би трябвало да потърсите очила, които прибавят широчина към дългата форма. Кръглите или квадратните рамки работят добре тук, само че се уверете, че избирате по-големи модели.



Как да изберем подобаващите за нас мъжки слънчеви очила?
Освен формата на самите мъжки слънчеви очила, е добре да бъдете извънредно деликатни и с някои други техни характерности. На първо място постоянно предлагаме обзор при офталмолог и в случай че се постанова, закупуване на слънчеви очила с диоптрични стъкла. Така ще бъдете оптимално най-сигурни в здравето на своите очи и няма да се притеснявате, че така и така нездравословните UV-лъчи ще ги увредят в допълнение. Обърнете внимание на цвета на рамките – те би трябвало да се вписват идеално във всяка една ваша визия. Стилът и употребяваните материали също не трябва да се подценяват, тъй като те ще дефинират това до каква степен вашите очила са съвременни, само че и какъв брой време ще могат да останат с вас. Някои материали не допускат дълготрайна приложимост. Металните рамки да вземем за пример могат доста бързо да се окислят изключително през летните месеци.

Всички тези препоръки ще ви оказват помощ да намерите съвършените за вас мъжки слънчеви очила. Не подценявайте нито един от тях, в случай че желаете да изглеждате повече от феноменално!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР