Повечето хора си мечтаят да намерят човека, с когото да

...
Повечето хора си мечтаят да намерят човека, с когото да
Коментари Харесай

10 романтични жеста, които ще заздравят връзката ви повече отвсякога

Повечето хора си мечтаят да намерят индивида, с който да остареят – като че ли това е въплъщението на същинската обич. Връзките за цялостен живот като че ли са на привършване обаче. Разводът става все по-модерен, хората са все по-отчуждени един от различен. Въпреки това същинската и огромна обич съществува. Не забравяйте обаче, че тя изисква грижи и внимание. Понякога напълно мънички, само че толкоз значими.

Подбрали сме 10 жеста, които сигурно ще заздравят връзката ви: 

1. Винаги си намисляйте обща фантазия.

Споделянето на общи фантазии сплотява, тъй като очаквате нещо дружно, имате обща цел и нещо, което да очаквате и към което да се стремите. Дали ще бъде да спестявате пари за Дисниленд да вземем за пример, ремонт на детската стая или за нова кола, няма значение. Важното е да бъде нещо позитивно, което да ви кара да се усмихвате, когато мислите за него.

2. Направете си лист с желанията на колегата.

Ако сте от хората, които непрекъснато не помнят какво желае половинката ви за рождения си ден да вземем за пример, не е неприятно да потърсите решение на този проблем. Можете да си записвате всяко нещо, за което индивидът до вас показа, че харесва или би желал да има. Така ще имате подръка сигурен лист с стремежи, от които ще можете да подбирате нещо уместно за празниците. Бъдете сигурни, че ще го очаровате и трогнете.

3. Планирайте дребни изненади.

Кой не обича приятните изненади? Не вярвайте, в случай че някой ви каже противоположното. Особено след първите години, когато искрите на любовта стартират да поугасват, е потребно да намерите способи да ги разпалвате още веднъж. Изненадата за обичания е добра концепция – даже нещо просто като билети за кино/театър/концерт и така нататък е превъзходен метод да зарадвате и изненадате половинката си.

4. Когато се карате, напомнете си, че въпреки всичко и вие имате виновност.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР