Повечето хора, навлизайки във важен период от живота си, се

...
Повечето хора, навлизайки във важен период от живота си, се
Коментари Харесай

Знаци от съдбата, които предвещават щастие

Повечето хора, навлизайки във значим интервал от живота си, се вглеждат деликатно в знаците на ориста. Те се надяват, че по този начин ще могат да получат отговор на значим за тях въпрос, който да им помогне за взимане на съществено решение. Как обаче да отличим знаците свише от дребните съвпадения? На кои „ сигнали “ си заслужава да обърнем внимание и на кои не? Ето няколко сигурни признака, които предвещават, че скоро ви чака огромно благополучие.

Сърбеж на лявото ухо

Звучи необикновено и даже по детски смешно, само че това е добра прокоба! Независимо дали вярвате в това, или не, засърби ли ви лявото ухо, бъдете сигурни, че шансът няма да ви подмине. Най-важното е да знаете, че сполуката зависи доста от вашата позитивна настройка. Ако приемете съдбовния знак драговолно, всичко ще се случи тъкмо по този начин, както сте го поискали. Необходимо е единствено да се настроите вярно и да изчакате действителността да се промени към по-добро!

Среща или известие от човек, с който не сте общували дълго време

Ако инцидентно срещнете на улицата другар от детството, с който изцяло сте изгубили връзка, това също е значим сигнал от Вселената. Както се споделя - няма инцидентни неща. Очаквайте скоро в живота ви да настъпи доста удобен интервал.

Бездомно животно ви следва на улицата

Ако вървите по улицата и видите, че бездомно куче или котка ви следва по петите, това значи, че животинката усеща вашата позитивна сила. Можете да бъдете сигурни, че щастието е наоколо и няма да ви подмине!

Дребни сполуки в всекидневието

Можете елементарно да избегнете всички тапи или да намерите като по знамение свободно място на препълнен паркинг? Това са все положителни знаци, тъй като демонстрират че сте човек, който съумява елементарно да получи от живота си това, което желае. Щом ви е провървяло в дребните неща, сигурно притежавате капацитет да постигнете и доста повече. Само си поставете верните цели и вярвайте в щастливата си звезда. Вселената скоро ще ви изпрати всичко, за което сте мечтали.

Дрехи, облечени наобратно

Често ли ви се случва да се облечете заран за работа и да забележите, че сте поставили някоя дреха наобратно? Дори и сега да се ядосате, че ще би трябвало да я свалите и облечете още веднъж, това е един от методите, по които ориста се пробва да ви даде сигнал за приближаващото благополучие. Помислете дали не пропускате нещо – може би офертата за работа, която си мислите да отхвърлите, е по-добра, в сравнение с ви се коства на пръв взор? Дали зад предлагането на обичания човек, който през вчерашния ден ви е раздразнил с увещанията си да се преместите в различен град, в действителност не се крие опция да измененията живота си към по-добро? Всеки път, когато по случайност облечете дреха от противоположната страна, приемайте това като леко „ подръпване “ от страна на ориста – увещание да не пропуснете положителните си шансове.

Съвпадение на цифри

Всички инцидентни съвпадения на идентични цифри може да съставляват вибрационна сила. Ако непрекъснато виждате такива на билбордове или всевъзможен различен тип осведомителни табла, номера на коли, часовници или телефонни номера, това е доста добър знак. Той значи, че в този миг вашата вътрешен глас е необикновено изострена и вашите трептения доста бързо доближават до Вселената. Възползвайте се непременно!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР