Повечето германци искат страната им да сближи отношенията си с

...
Повечето германци искат страната им да сближи отношенията си с
Коментари Харесай

Проучване: Германците искат сближаване с Русия за сметка на САЩ

Повечето германци желаят страната им да сближи връзките си с Русия за сметка на съдействието със Съединени американски щати. Това демонстрира изследване, представено от в. " Таймс ". Изследването е оповестено няколко дни преди срещата на върха на НАТО във Англия.
От изследването излиза наяве, че множеството германци желаят усилване на връзките с Русия и Китай за сметка на Англия и Съединени американски щати.
Вчера почитан френски представител предизвести, че НАТО е в политическа рецесия и е разединена за тактиката за Русия и враждебната реторика на президента Доналд Тръмп към Европа. Инвазията на Турция в Северна Сирия, разногласието към военните разноски на Алианса и връзките към Китай също са аргументи за разделянето в НАТО.
Проучването демонстрира, че американците желаят по-голямо съдействие с европейските си съдружници, само че германците не мислят същото за Съединени американски щати.
Три четвърти от американците гледат на връзките с Германия като на положителни, до момента в който близо две трети от германците считат, че връзките с в неприятно положение.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР