Повечето депутати от Пловдив и областта предпочетоха да изкарат летния

...
Повечето депутати от Пловдив и областта предпочетоха да изкарат летния
Коментари Харесай

Ето къде летуват пловдивските политици СНИМКИ

Повечето депутати от Пловдив и региона избраха да изкарат летния си отпуск на нашенските курорти, вместо да се включат в всеобщото настъпление на българите в Гърция, откри екипът на " Марица ". Харесваните дестинации са Черноморието и планината, за които патриотично настроените ни народните представители настояват, че нямат равни.

Шефката на финансово-бюджетната комисия от ГЕРБ Менда Стоянова почива със брачна половинка си в Тетевен. Споделя, че е жадувала за кристалночистия планински въздух, а и има потребност от релакс след лавината от проектозакони и нормативни документи, върху които неуморно се труди в Народното събрание.

" В Тетевен е безшумно, природата е доста красива, много по-хладно е, в сравнение с в Пловдив. Вечер даже се прибираме на топло ", описа Менда Стоянова. Отседнали са в къща за посетители. Топ финансистката добавя, че нормално всяко лято карат отпуските в България.

Депутатът на ГЕРБ от гражданската квота и някогашен кмет на Пловдив Спас Гърневски разпуска на Златни пясъци в компанията на вярната си брачна половинка Донка. Преди да отидат на родното море, са почивали пет дни в Македония на минерални бани. " Нашето Черноморие е най-красивото, най-чистото и най-хубавото. Има прелестни божествен кътове. Тук е доста по-добре от Гърция ", не стопира да хвали българското депутатът. Двамата с Донка отсядат на басейна пред хотела и като им омръзне, се разхождат по плажа до морето. " Четем хубави книги и се любуваме на почивката ", добавя Спас Гърневски. Захласнал се е по един от трилърите на Сидни Шелдън - " Приливът на тайните ", с цел да се разтовари, до момента в който е в отпуск.

Колегата на Гърневски в ГЕРБ Запрян Янков към момента не е почивал, защото обикаля по срещи с гласоподаватели. Разказва, че в края на август най-вероятно ще отиде на море на Южното ни Черноморие - в Царево.

Депутатът от Българска социалистическа партия доцент доктор Георги Йорданов отмаря за пет дни на язовир " Доспат ". Народният представител си е взел такъмите и се е отдал на обичаното си занимание - риболова. Йорданов към този момент има няколко хванати костура в мрежата. Дано сполучливият лов на риба да продължи до края на почивката ми, съобщи за вестник " Марица " медикът.

Колегата му съпартиец Георги Търновалийски е решил да съчетае родното Черноморие и Гърция за отмора със фамилията си и другари. Първо е почивал в Созопол, по-късно е избрал Халкидики на първия ръкав - Касандра.

Народният представител от " Воля " Елена Аксиева разпусна с мъжа си -охранителния необут Наско Пешев, и двете им деца в Лозенец.

Депутатът от Обединени патриоти Славчо Атанасов прекарва отпуската си в Пловдив, предан на обичаното си занятие - четени на книги най-вече с историческа тема. Успоредно заляга и над предизборната си стратегия, защото е повдигнат за кмет на Пловдив. Само за три дни Славчо отскочи до Приморско.

На планината, в Гоце Делчев, са си изкарали няколко горещи дни съпрузите Атанас Ташков - народен представител от ГЕРБ, и Радослава Ташкова - началник на съветниците от същата партия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР