Повечето дами мечтаем за брак с любимия, но реалността в

...
Повечето дами мечтаем за брак с любимия, но реалността в
Коментари Харесай

15 шокиращи фрази на жени, живеещи в съжителство, но без брак

Повечето дами мечтаем за брак с обичания, само че действителността в последните години е взаимен живот без автограф, тъй че вижте какви 15 шокиращи изповеди на дами, живеещи в общуване, само че без брак, са открили психолози. В тази публикация психологът Евгения Каблама цитира изречения, изречени от дами, които живеят в свободно общуване. Тези изречения са цялостни с обезсърчение, провокират състрадание и съчувствие.

Ето 15 шокиращи изповеди на дами, живеещи в общуване, само че без брак.

Темата за гражданските свободно споделени съжителства не е нова, само че е толкоз настояща, колкото и преди 10 години. Учудващо е, че някои хора не престават настойчиво да имат вяра в измислените нелепости за формалността на брака. Липсата на уверение за брак на двама влюбени и живеещи дружно не крие нищо повече от боязън! Може да има разнообразни маски: боязън да се доверите, боязън от загуба на свободата, боязън от загуба на пари или благосъстоятелност, боязън от дами (мъже), боязън от вдишване на отговорност за фамилията и други

Какво усещат дамите, живеещи в общуване, само че без брак?

Факт е, че доста дами, които живеят в подобен съюз, имат проблеми, изпитват отрицателни усеща, споделят сходни изречения. Психолозът желае да даде публичност на този проблем и с това да способства за премахването на това „ грозно страшилище “ от съжителството, което унищожава хората от вътрешната страна със самата си форма.

Ето ги тези женски изречения, с които те крещят за помощ:

„ Чувствам, че не съм скъпа. “ „ Давам повече, в сравнение с получавам. “ „ Станах по-несигурна. “ „ Чувствам се като в чакалня – също така не зная дали влакът ще пристигна. “ „ Чувствам се безсилна, неспособна да трансформира живота си. “ „ Имам нараснала тревога заради неустойчивостта на връзката. “ „ Любовта наподобява към момента там, само че недоволството и претенциите порастват всеки ден. “ „ Чувствам се употребена, пребивавам в тестов режим. “ „ Ядосана съм на колегата си. “ „ Бих желала да изградя връзки в брака, само че се опасявам, че той ще ме напусне, в случай че упорствам. “ „ Спрях да се почитам. “ „ Започнах да изпитвам завист на двойки, които се женят. “ „ През годините, в които живеем дружно, здравето ми се утежни: започнах да се усещам слаба, апатична, депресирана, появиха се болести (чести настинки, хипертония, гастрит, женски заболявания и др.). “ „ Изгубих себе си. “ „ Живея в непрекъснат стрес и боязън дали ще отговоря на упованията. “

Това са 15 шокиращи изповеди на дами, живеещи в общуване, само че без брак, толкоз известно пред последните години измежду младежите. Още по-сериозно става ситуацията, когато от този съюз се раждат деца. Тук се намесва освен прочувствената незадоволеност на дамата от това, че няма брак с бащата на децата си, само че идват и редица социално-икономически неблагополучия. Жената и децата са доста уязвими при вероятно раздробяване на връзката, защото автоматизирано при разлъка на сътрудниците уговорките по развъждането и издържането на децата остава на плещите на майката. Тя няма никакви права, с цел да получи публична прехрана от бащата на децата си.

Но въпреки всичко, не забравяйте – вие сте скъпи! Запазете и увеличете тази стойност и в случай че се загуби, възстановете я скоро!

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР