Повече от шест часа преди евентуалната шампионска титла на Борусия

...
Повече от шест часа преди евентуалната шампионска титла на Борусия
Коментари Харесай

Еуфория в Дортмунд преди евентуалната шампионска титла

Повече от шест часа преди възможната шампионска купа на Борусия (Дортмунд) в Бундеслигата хиляди почитатели започнаха да се редят на опашка, с цел да влязат в пъбовете и питейните заведения в центъра на града.

Охранителна камера на Alter Markt, обичайно място за срещи на последователите на отбора, сподели дълги опашки пред питейните заведения рано сутринта в събота. Последният мач за сезона би трябвало да стартира в 16.30 часа българско време.

" Marca ": Белингам подписва с Реал (Мадрид) идната седмица

Всичко е контрактувано

Борусия Дортмунд оглавява класирането с две точки пред втория Байерн Мюнхен и се нуждае единствено от домакинска победа против Майнц 05, с цел да завоюва първата си купа в Бундеслигата от 2012 година насам.

Байерн сложи връх, откакто взе трофея 10 следващи години, само че с цел да си обезпечат 11-а поредна купа, " баварците " би трябвало да победят Кьолн и да се надяват Дортмунд да претърпят проваляне.

Борусия получи повече от 300 хиляди поръчки за билети за мача против Майнц 05, само че техният стадион може да одобри единствено към 81 хиляди души. Публично гледане на мача няма да има поради проблеми с правата за лъчение.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР