Повече от два месеца водя преговори с наши потенциални партньори

...
Повече от два месеца водя преговори с наши потенциални партньори
Коментари Харесай

Столичните социалисти дадоха пълна подкрепа за широка местна коалиция и Ваня Григорова за кмет


Повече от два месеца повеждам договаряния с наши евентуални сътрудници за явяване на локалните избори, съобщи Иван Таков

Пълна поддръжка за явяване на Българска социалистическа партия на локалните избори в София с необятна коалиция и за Ваня Григорова за кмет на столицата. Това е резултатът от извършените конференции на всичките 24 районни организации на социалистите в София, оповестяват от пресцентъра. Този развой по издигане на претенденти за кметове от регионите и разискване и избиране на метода на явяване на партията на локалните избори на 29-ти октомври продължи малко повече от два месеца. Той ще приключи на 2-ри септември, когато ще се състои Градската конференция.

„ Районните организации в София подходиха с нужната отговорност към задачата и това ми дава вяра за работата ни в идните месеци, както и за резултата от изборите в края на октомври, разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков. - Нашето явяване на локалния избор с необятна локална коалиция е единственият метод да спрем „ Сглобката “ в София. Обединението на силите е правилният път към триумфа. Широка локална коалиция с претендент за кмет Ваня Григорова ни дава опция не просто да се надигнем почтено против нашите съперници, само че и доста ясно да покажем разликата сред нас и тях “.

На свое съвещание още през юни членовете на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София одобриха кардинална позиция за явяване на идните локални избори на 29-ти октомври в столицата във формат необятна локална коалиция. Ръководният партиен орган сложи задача на ръководителя Иван Таков да организира срещи с водачи на партии и обединения за образуване на локална коалиция.

„ Повече от два месеца повеждам договаряния с наши евентуални сътрудници за явяване на локалните избори, съобщи Иван Таков. - Вече с съвсем всички имаме кардинални сделки и напълно скоро ще можем публично да обявим сформирането на локалната коалиция “.

Иван Таков не скри задоволството си от груповия разсъдък, който демонстрираха членовете на Българска социалистическа партия в София по време на техните районни конференции.

„ Присъствах на съвсем всички от тях. Усетих у хората приповдигнато въодушевление, мотивация и подготвеност за борба, разяснява той. - Това доста ме обнадеждава. Вярвам, че с наближаването на акцията и увеличението на динамичността в работата, желанието на всички да се включат в нашата идея ще се утрои “.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР