Повече от 90 мюсюлмани от Родопите и Старозагорско утре ще

...
Повече от 90 мюсюлмани от Родопите и Старозагорско утре ще
Коментари Харесай

Мюсюлмани стартират щафетна гладна стачка в подкрепа на Босия

Повече от 90 мюсюлмани от Родопите и Старозагорско на следващия ден ще стартират щафетна гладна стачка в поддръжка на Николай Колев-Босия, който гладува от средата на юни.
Неговият митинг е против „ корупцията в Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ и продажбата на шофьорски книжки “. Босия упорства и за оставката на транспортния министър Ивайло Московски.
В митинга се включва и някогашният длъжностен министър председател Ренета Инджова. Тя дефинира основаната по случая краткотрайна парламентарна комисия като " безусловно несъстоятелна и некомпетентна ". " Тази идея е най-народната идея, тъй като всички са метнати по автомагистралите, а там царят единствено нарушавания, фалш, бутафорни реквизити - от обозначенията до мантинелите ", сподели Инджова пред " Хоризонт ".
" Докато не му се даде късмет да потвърди дали е прав или не е прав, ние ще продължаваме със щафетните гладни стачки ", съобщи Ибрахим Караджа от Казанлък. Според различен покровител на Колев - Айдън Даил, има събуждане и " по един доста елементарен, чисто човешки метод, потегля действителен митинг, с действителни мирни дейности ".
" Смело мога да кажа, че това са хора, крепко стъпили на краката си, които отхвърлят насажданата паралелна действителност, а тази паралелна действителност - институционализирана, коства доста милиарди, само че най-тъжното е, че коства нашите животи ", уточни Айдън Даил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР