Повече от 50 стихосбирки на поета-революционер Христо Ботев подариха на

...
Повече от 50 стихосбирки на поета-революционер Христо Ботев подариха на
Коментари Харесай

Младежи изненадаха в Пловдив минувачи със стихове на Ботев

Повече от 50 стихосбирки на поета-революционер Христо Ботев подариха на жители от Младежката организация на ГЕРБ в регион " Южен " в Пловдив. Инициативата, която се организира през вчерашния ден следобяд, бе отдадена на Деня на националните будители и провокира утвърждението на поданици от разнообразни възрасти.

" Радостно е, че с този акт младежите показаха своето самопризнание към личностите, събудили българското съзнание ", разяснява ръководителят на районната конструкция на ГЕРБ в " Южен " и общински консултант Георги Василев. 

"Отдаваме респект към духовници, книжовници и персони, които със своето дело са били образец за духовното израстване и образование в родолюбие и национализъм на доста генерации българи. Но през днешния ден ние отдаваме и заслуженото внимание на актуалните будители, които възпитават националното самочувствие измежду младото потомство в името на светлите съдбини на страната ни. С тази своя самодейност желаеме да им благодарим и да им честитим празника ", обявиха младежите от ГЕРБ в пловдивския регион " Южен ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР