Повече от 20 участници представиха над 45 снимки за фотоконкурса

...
Повече от 20 участници представиха над 45 снимки за фотоконкурса
Коментари Харесай

Ученици с награди от фотоконкурс на Община Елена

Повече от 20 участници показаха над 45 фотоси за фотоконкурса „ Събитията към мен “, проведен от Община Елена и МКБППМН. Целта на уредниците бе да се предизвика интереса на младежите към разнообразието от събития, протичащи се през месец март в града и селата. Със свои снимки участваха възпитаници от петте учебни заведения и от Центъра за поддръжка за личностно развиване.

Победителите в обособените възрастови групи бяха оповестени и наградени по време на един различен конкурс – „ Наш обичан воин “ във връзка със Седмицата на детската книга и изкуствата за деца.

В групата първи-четвърти клас първо място завоюва Назар Хасанова от Основното учебно заведение в Константин. От същото школо е Хазар Хасанова с втора премия. Гергана Димитрова и Аксу Ибрямова, ученички от Началното учебно заведение в Елена, възпитанички на ЦПЛР, си поделиха третото място в състезанието.

При втората възрастовата група – пети-седми клас учебното заведение в Константин завоюва две награди – първо място за Гюлбие Юсеинова и второ за Нели Ботева. Трета се класира Айсел Алексиева от Основното учебно заведение в Беброво.

При огромните – осми–дванадесети клас има единствено поощрителни награди и те са за учениците от СУ „ Иван Момчилов “ Деница Кънчева, Емрах Стефанов, Леонардо Сашев и Стефан Йорданов.

Всички спечелили в състезанието получиха награди, обезпечени от уредниците.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР