Повече от 2 години преди да се разделят, Сашо Кадиев

...
Повече от 2 години преди да се разделят, Сашо Кадиев
Коментари Харесай

Защо Сашо Кадиев охладня към бившата си жена?

Повече от 2 години преди да се разделят, Сашо Кадиев не обръщал никакво внимание на жена си Таня Тончева в леглото. Причината за тишината в спалнята била пристрастеността на сина на Катето Евро към плейстейшъна и виртуалното пространство, пипе таблоидът „ Уикенд”.

Кадиев не обръщал изключително внимание на обичаната си, тъй като е буен геймър или най-малко по този начин се оправдавал, преди да срещне актуалната си обичана Ивелина Чоева. „ Пристрастен съм към електронните игри и това датира от 89-а година”, признава самият артист. „ След като се прибере в дома си, бърза да хапне и да седне на плейстейшъна. Сашо постоянно закъснява за работа, тъй като играе по цяла нощ игри. Накрая ляга за 2-3 часа и се успива. Той постоянно е глобяван за забавяне за предаването „ Преди обед”, защото е цъкал джойстика до ранни зори”, описаха близки до арт фамилията на Катето Евро.

В началото на връзката им на няколко пъти Таня била пред алтернативата да си събере багажа и да го напусне и даже се замислила за лекуване над геймърската фикс идея на половинката си. Актьорът и тв водещ обича до момента в който играе, да пие литри безалкохолни питиета и да яде от буркан с течен шоколад. Причините за разногласията сред двамата са били битови.

„ Споровете ни пораждат главно, в случай че не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е доста значимо – дамата е длъжна да прави тези неща. Когато има гозба и всичко е подредено, нещата са розови. В противоположен случай стартират едни драми...”, признавала е още хореографката.

В действителния живот Сашко няма доста другари, само че е съумял да откри такива в мрежата. Преди да се влюби бясно в моделката Ивелина, всяка вечер играел с тях, което изкарвало жена му отвън равновесие. Танцьорката по този начин и не съумяла да свикне да заспива сама, само че гледала да се успокоявала с това, че Сашо не върви по други дами, не пие, не я бие и я обича. Е, това беше до време. Днес Таня се жалва пред приятелки, че не е трябвало да се помирява с тишината в спалнята им, тъй като в последна сметка Сашо си откри друга жена, която много време се опитваше да скрие от медиите, само че в последна сметка новата му половинка бе разконспирирана.

Още преди съвсем 2 години 38-годишният тв водещ на „ Преди обед “ загатна, че Таня не е огромната му обич. „ Не мога да кажа, че съм разкрил индивида. С Таня сме дружно от много години. Обичаме се, имаме дете, само че не съм сигурен, че и двамата сме разкрили тази огромна обич. Може би тя е единствено във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата, и си гледат часовниците, любовта мъчно ще спечелва. Макар че при нас с Таня се е случило, тъй като имаме дете “, разяснява персоналния си живот зевзекът, който сякаш беше разпален геймър, само че откогато е с Чоева не се сеща за джойстика и гледа да ѝ угажда всяка волност. Колегите му в Би Ти Ви означават, че очевидно е доста влюбен, щом се е отказал дори и от игрите в името на Ивелина.

Водещия на „ Преди обед “ самичък си е признавал, че откакто приключва гимназия две години не е излизал от вкъщи си, тъй като играел по цяла нощ, а денем спял. Искал от майка си да му носи храна и да не го закача за нищо. След дългото отшелничество, Кадиев въпреки всичко се взел в ръце. Започнал да учи и да работи, само че и до през днешния ден не може да изкара и ден без компютърни игри. Сега обаче времето, което прекарва пред монитора, е мощно редуцирано.

Любовта сред Сашо Кадиев и Ивелина се заражда още през есента на 2019 година, когато хубавицата гостува в предаването „ Преди обед”. Месеци по-късно аферата им продължава, а по това време водещият към момента е с дългогодишната си половинка Таня, от която има и щерка. Но очевидно любовта му с Чоева се е оказала в действителност мощна, тъй като преди няколко месеца той публично взе решението да напусне майката на детето си и да стартира на чисто с моделката. Двамата към този момент са дружно от година и половина и наподобяват доста влюбени.

Ивелина не готви, само че Кадиев през днешния ден няма искания да се прибере и да има на масата ракия, гозба и салата. От обкръжението му считат, че просто е търсил причина, с цел да се кара с някогашната си половинка Таня, а не че му е било значимо, че няма сготвена вечеря. „ Сега по какъв начин не мрънка, че няма храна?! Ивелина не е стопанка, не се вясва в дома си, само че Сашо я гледа в очите и няма искания “, разясняват сътрудници на сина на Катето Евро, който към този момент не крие новата си жена.Преди месец артистът и тв водещ даже събра двете си дами - някогашната Таня Тончева и актуалната си възлюбена Ивелина Чоева. Те плажуваха дружно на родното Черноморие, където Сашо има две бунгала.

„ Любовта има разнообразни лица. Всички желаеме човек до себе си, който да държим за ръка и с който да споделяме целия си живот. А това е най-сложното. Хората строят цивилизации, измислят изкуство, пътуват в Космоса, печелят милиарди, основават всичко с двете си ръце и с мозъка си, само че не могат да намерят и да съхраняват любовта “, разяснява в едно от дребното си изявленията артистът, който не съумя да запази любовта си с майката на щерка си Катерина.

Преди броени дни той навърши 38 години, а малко преди рождения си ден влюбените се любуваха на любовта и слънцето в Италия. Двамата избраха Южна Италия за своя лятна дестинация, от кое място споделиха впечатляващи интимни фотоси. „ Влюбените се схващат между тях. По-добрите влюбени се почитат взаимно. Най-добрите влюбени живеят, с цел да се доверят един на различен. Големите влюбени живеят един в друг” - написа водещият на „ Преди обед” в инстаграма си и за първи път се изясни в обич на жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР