Повече от 1600 са загиналите, а над 11 100 са

...
Повече от 1600 са загиналите, а над 11 100 са
Коментари Харесай

Специалният екип на bTV в Турция: Сринати сгради, хората се топлят на улицата с огън


Повече от 1600 са починалите, а над 11 100 са потърпевшите. Сринати до основи здания, а хората се топлят на улицата с огън – това видя екипът на bTV, който дойде късно нощес в епицентъра на вчерашните мощни трусове в Турция, а точно в Адана.

Организацията се реализира мъчно – царува безпорядък, тъй като обстановката е динамична. Възможни са мощни вторични земетресения.. Тежка техника разчиства отломките от рано сутринта, а няколко екипа на Гражданска отбрана претърсват руините за оживели.

Някои хора описват пред екипа на bTV, че с часове – изключително тези, които се намират по-близо до епицентъра на трусовете.

Обявен е 7-дневен печал в цялата страна от нощес. Училищата ще останат затворени. Достъпът до някои градове е стеснен поради.

Помощ идва от 60 страни, в това число от България. Нашите екипи към този момент са място и чакат инструкции от турските си сътрудници – евентуално те ще оказват помощ в региона на Адана.

Освен избавителните екипи страната ни ще даде и, оповестяват за bTV от екипажа на „ Спартан “.

Очаквайте в идващите излъчвания на bTV свидетелски разкази и още информация за избавителната акция и възобновяване на засегнатия район.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР