Повече 50 секси мацки щурмуваха новооткрития бутик TianDe – Красиви

...
Повече 50 секси мацки щурмуваха новооткрития бутик TianDe – Красиви
Коментари Харесай

Секси мацки щурмуваха новооткрития бутик TianDe

Повече 50 секси мацки щурмуваха новооткрития бутик TianDe – Красиви и щастливи този уикенд в Студентски град.



Красавиците бяха специфични посетители на собственичката на магазина Лени Ханджийска. Бутик TianDe – Красиви и щастливи е нов обект от международния колос за органик козметика. Дамите съумяха да се срещнат с невероятните артикули за хубост и здраве, създадени по антични тибетски предписания. Лени Ханджийска прикани девойките и на 20 и на 30 по две да не не помнят, че хубостта си е хубост, само че би трябвало да се поддържа… най-много с качествена козметика.



Вечерта бе допълнена от класно вино и изискани, първокласно поднесени блюда, дело на Dream Team кетъринг.



Вечерта бе даден старт и на следващата благотворителна самодейност на сдружението с социална употребява Доброто.бг. Инициаторите са дали обещание доникъде на идната година да изградят, благодарение на донори, първата в София детска площадка за деца в неравностойно състояние. Още същата вечер гостите събраха и подариха 250 лева, с което сложиха началото на акцията.



Бутик TianDe – Красиви и щастливи може да намерите в Студентски град, улица Александър Фол 2. Може да тествате продуктите на марката, да получите професионална консултация, както и безвъзмездна СПА терапия за ръце.



Снимки: HILiFe
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР