Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев. Малко преди полунощ беше приведен

...
Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев. Малко преди полунощ беше приведен
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев, грози го затвор до 20 години

" Повдигнаха обвиняване на Георги Семерджиев. Малко преди среднощ беше наведен в ареста на бул. " Г.М. Димитров ". Обвинението му планува затвор от 5 до 20 години ", разкри зам.-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров.

Видеорегистратор снимал друго нарушаване, направено от Георги Семерджиев. Потърпевшият бил Георги Маринов. В ефира на „ Здравей, България” той описа повече за случая, станал на кръговото при „ Драгалевци”.



„ Малко преди 18.00 ч. се прибирах в посока бул. „ България”. Мъжът шофираше нападателно и минаваше сред колите. Тъй като искаше да заобиколи и мен, ме удари и ми издра бронята. Не съм подавал сигнал в полицията, защото вредата е дребна. На предното стъкло имаше полицейски лампи, наподобяващи кола на НСО”, изясни мъжът.





В сряда вечерта, малко след 20:30 Семерджиев беше изведен от вкъщи му и откаран в следствения арест. Трябва да излязат и резултатите от здравната експертиза. Семерджиев е престъпно проявен, има голям брой регистрирани нарушавания. Той е карал е с подправени номера. В колата са открити сигнална синя лампа и полицейска палка.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР