Потвърдено от Англия - 31-годишният Джоузеф Диксън е кандидатът за

...
Потвърдено от Англия - 31-годишният Джоузеф Диксън е кандидатът за
Коментари Харесай

Кой преговаря за "Левски"?

Потвърдено от Англия - 31-годишният Джоузеф Диксън е претендентът за нов притежател на " Левски ". bTV се свърза с президента на неговия клуб в осма британска дивизия.

Джоузеф Диксън. Най-горещото име измежду футболните почитатели у нас е обгърнато в цялостна тайнственост. Извън бледата му футболна кариера, белязана с несполучливи проби в ЦСКА, за Диксън се знае напълно малко. Управлява две регистрирани във Англия компании със скромни активи. Освен това е основен акционер в осмодивизионния британски клуб " Стейнс Таун ".

Пред bTV президентът на отбора Кевин Роуел призна за вероятността Диксън да придобие " Левски ", само че отхвърли всевъзможни детайлности.

" Говорих с него нощес. Той сподели: " Без коментар ". Не мога да кажа къде е сега. Докато обстановката не бъде финализирана, не мога да кажа нищо повече. Когато всичко стане публично, можете да се свържете с мен и ще ви оказа помощ. В момента обаче няма по какъв начин. ", сподели Роуел.

Промяната на собствеността бе обявена от мажоритарния притежател Наско Сираков на 24 май, точно на 107-годишния рожден ден на " Левски ". До през днешния ден той не е оповестил името на вложителя, като разкри само за огромните му упоритости за покриване на задълженията, градеж на стадион и мощен тим. Клубът се намира в тежко финансово положение и към момента не е ясно дали ще получи професионален лиценз за новия сезон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР