Потресаващ случай от Пловдив: среднощен вандализъм с джипове на Паметника

...
Потресаващ случай от Пловдив: среднощен вандализъм с джипове на Паметника
Коментари Харесай

Хванаха хулиганите, катерили с джипове паметника на Съединението

Потресаващ случай от Пловдив: среднощен вандализъм с джипове на Паметника на Съединението в центъра на града взриви обществените мрежи. На клипа, който се популяризира в интернет, се виждат джипове, които се катерят по стъпалата на монумента.

От фрагментите се вижда, че хулиганската демонстрация е осъществена в нощните часове. Високопроходимият автомобил се качва до постамента на паметника, а там към този момент има паркиран различен джип и група младежи.

„ След като видях клипа незабавно се обадих на шефа на Министерство на вътрешните работи в Пловдив и той ме увери, че лицата ще бъдат открити. Това се случи в границите на 24 часа. Установени са лицата, управлявали джиповете. Те са на 23 и 25 години. 25-годишният мъж има предходно наказание. Те са арестувани за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Предстои инспекцията по случая да бъде докладвана на областен прокурор ”.  Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев.

Шофьорите декларирали пред управляващите, че желали да снимат музикален клип и по тази причина качили транспортните средства на паметника.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР